Gem annonce
Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

København
27-03-2017

Har du lyst til at få egen lægepraksis i Valby?

Kontakt

Region Hovedstaden

Regionsgården
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 38 66 50 00
Praktisk information
Oprettet:
27-03-2017
Udløber:
15-05-2017
Kviknummer:
LJA-44313441
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Hovedstaden har en ledig kapacitet i Valby, som ønskes besat snarest muligt. Som praktiserende læge i Region Hovedstaden kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til forebyggelse og behandling af borgere i Valby.

Valby er en bydel, der føles som en by i byen. Den historiske bymidte er en af de bedst velbevarede i København, og man kan tydeligt se og fornemme den gamle landsby. Boligerne i Valby er meget blandede med både etagebyggeri, villaer og almene boliger. Der er 54.000 indbyggere i Valby.

Det er en bydel, der er inde i en rivende udvikling. I den sydlige del af Valby er tre nye boligkvarterer ved at blive bygget, og over de næste fire-fem år kommer der 5-6.000 flere borgere. De nye områder bliver primært familie- og ungdomsboliger.

Du vil som praktiserende læge få et tæt samarbejde med Københavns Kommune og derudover blive en del af et stærkt kollegialt netværk med de øvrige 29 læger i Valby.

Region Hovedstaden og PLO-Hovedstaden er klar med konkrete tilbud, råd og vejledning til dig som ny læge.

Se mere om de konkrete tilbud, der er iværksat her.

Hvis du har lyst til at vide mere om kapaciteten i Valby, kan du kontakte vicedirektør Else Hjortsø, Center for Sundhed,Region Hovedstaden på mail: else.hjortsoe@regionh.dk, praksiskonsulent Jesper Lundh i Københavns Kommune på mail: GD8X@suf.kk.dk eller læge Line Soot på mail: linesoot@gmail.com. Line Soot har praksis i Valby.

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Valby, så send en ansøgning til: Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk. Ansøgningen skal være vedlagt kopi af CV samt autorisationsbevis.

ANSØGNINGSFRIST 15. MAJ 2017

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Lignende job
Region Syddanmark - Regionsklinikken Langeland
Langeland, Sydfynske øer
Har du læst?
 

nr. 14/2016