Hejmdal - Psykiatri for børn, unge og voksne

Hejmdal - Psykiatri for børn, unge og voksne,

Frederiksberg
11-07-2017

Hejmdal Privathospital søger speciallæge i børne-ungdomspsykiatri

Kontakt

Hejmdal - Psykiatri for børn, unge og voksne

Martinsvej 7-9
1926
Frederiksberg C
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2017
Udløber:
01-09-2017
Kviknummer:
LJA-47617191
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansøgningsfrist: 1. september 2017

Har du lyst til at blive en del af vores højt kvalificerede tværfaglige team, at få stort råderum, alsidige opgaver og indflydelse på vores kerneopgaver.

Har du lyst til mere patientkontakt og mindre administration - og udsigt over Skt. Jørgens sø - så er Hejmdal stedet.

Hejmdal er i vækst og søger derfor en børne-ungdomspsykiater til en fast stilling tilknyttet vores dagafsnit og ambulante klinik.

Hejmdal privathospital har både en ambulant klinik, en ADHD-klinik og et dagafsnit under samme tag. Hejmdal er en privat ejerledet virksomhed som kontinuerligt har fokus på at forene økonomisk og faglig bæredygtighed.

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentlige som private kunder udredes og behandles ligesom vi tilbyder en række andre ydelser bl.a. speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision.

Se meget mere om Hejmdal på vores hjemmeside: www.hejmdal.dk

Hejmdal søger speciallæge i Børne-ungdomspsykiatri til en 30 timers stilling med tiltrædelse hurtigst muligt (andet timeantal kan drøftes).

Dine opgaver vil bestå af:

  • Udredning/ diagnostik
  • Behandling; psykofarmakologisk og terapeutisk
  • Varetagelse af det børne-ungdomspsykiatriske ansvar i dagafsnit og ambulatorie under vores adm. overlæge
  • Tværfaglige konferencer
  • Supervision
  • Udviklingsopgaver

Vi modtager patienter fra Region H gennem vores private/offentlige samarbejde, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetalerordning. Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet. Vi udreder og behandler autisme, ADHD, OCD, angst, depression, psykotiske lidelser og spiseforstyrrede patienter. Vores voksen-team behandler ligeledes personlighedsforstyrrede- og PTSD patienter.

Vi får fagligt komplicerede opgaver fra kommuner og i vores dagafsnit - hvor vi skaber særdeles gode resultater for patienter og familier.

Du vil samarbejde med speciallæger i børne-ungdomspsykiatri, speciallæger i psykiatri, specialuddannede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere, diætister og administrativt personale.

Vi tilstræber mindst muligt bureaukrati og mest mulig pragmatik med kontinuerligt fokus på patientens bedring og lader vores fagpersonale arbejde med de opgaver, de er specialiserede i, i et respektfuldt og smidigt tværfagligt udvekslende miljø.

Du har mulighed for at lægge dine arbejdstider fleksibelt, således at du fx kan vælge at arbejde længere eller kortere dage, også udenfor normal arbejdstid.

Vi tilbyder god løn og betalt frokostpause. Vores pensionsordning involverer en sundhedsforsikring som en del af vores personalegoder.

Send en motiveret ansøgning med CV til e-mail: rrn@hejmdal.dk, att. Rune Rechenbach adm. direktør og Rikke Engelbrecht, klinikchef.

Udvalgte job
Region Midtjylland, BUC Centerledelse
Forsvarets Sundhedstjeneste - Infirmeriet Midtjylland
Forsvarets Sundhedstjeneste
Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016