Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense,

Odense
15-05-2018

Introduktionslæge til Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik ledig til besættelse 1. september 2018

Kontakt

Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 138
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Udløber:
15-06-2018
Kviknummer:
LJA-61016125
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Arbejdsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En et-årig introduktionsstilling på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense Universitetshospital er ledig til besættelse fra 1. september 2018.
(stillingsnummer 4202-34-86-i-01)
 
Stillingen kan foruden uddannelse til speciallæge i arbejdsmedicin, også søges til supplerende uddannelse i almen medicin og samfundsmedicin. Stillingen er vagtfri. Der foreligger godkendt uddannelsesplan og funktionsbeskrivelse.   
 
Introduktionslægen deltager i det daglige kliniske ambulante arbejde med undersøgelse af patienter på mistanke om erhvervsbetingede lidelser. Den kliniske undersøgelse består af optagelse af sygdoms- og eksponeringsanamnese, objektivt undersøgelse med ordinationer af parakliniske undersøgelser og virksomhedsbesøg. Der er mulighed for at deltage i klinikkens internationale arbejde med projekter.   
"Interesse for internationalt samarbejde og forskning er en fordel, da afdelingen profilerer sig på dette område." 
 
Klinikkens hovedopgave er forebyggelse af arbejds- og miljøbetingede lidelser, hvilket foregår med udgangspunkt i klinisk ambulant patientundersøgelse forskning og formidling. Klinikken arbejder såvel lokalt, nationalt som internationalt på forståelse og udbredelse af viden, som fører til bedre arbejdsmiljø, miljø og fremme af sundhed.   
 
Klinikken består af et tværfagligt team med læger, psykologer, lægesekretærer og en fysioterapeut. Klinikken har en deltidsprofessor, 2 adjungerende professorer og 2 kliniske lektorer. Vi har 1 psykologistuderende og 1 lægesekretærelev.
 
Formalia:  
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Foreningen af Yngre Læger og Regionens Lønnings- og Takstnævn.  
 
Ansættelsessamtaler:  
Onsdag den 20. juni 2018
 
Yderligere oplysninger:  
Ledende overlæge Lars Brandt, tlf. 6541 4990 eller e-mail lars.brandt@rsyd.dk og på AMK´ hjemmeside www.info.ouh.dk/wm336749   

Har du læst?
 

nr. 14/2016