Børneafdelingen, Kolding Sygehus,

Kolding
06-06-2018

Introduktionsstilling, Børneafdelingen, Kolding Sygehus

Kontakt

Børneafdelingen, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2018
Udløber:
21-06-2018
Kviknummer:
LJA-62077761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pædiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børneafdelingen i Kolding har 2 introduktionsstillinger ledige til besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale (Stillingsnr: 6007-11-80-i-02 samt 6007-11-80-i-03) 
 
Overvejer du at blive pædiater? 
Vi søger en engageret reservelæge, som brænder for at blive pædiater. Vi tilbyder et meget spændende arbejde i et godt læringsmiljø med opbakning fra erfarne kollegaer døgnet rundt.  
Vi uddanner dig og har fokus på karrierevejledning, så du bliver velkvalificeret til at søge en hoveduddannelsesstilling – gerne hos os. Vi har et højt fagligt niveau, og kompetencer som vi meget gerne vil videregive til nye kolleger. 
 
Børneafdelingen i Kolding 
Er en af fire pædiatriske afdelinger i Region Syddanmark. Vi har 47 senge, hvoraf de 19 er neonatale. Vi har regionsfunktion i neonatologi og gastroenterologi (sidstnævnte i formaliseret samarbejde med Børneafdelingen, OUH).  
Vi dækker det pædiatriske speciale bredt og har omkring 6.000 akutte kontakter årligt. 
Ambulatoriet er opdelt i specialambulatorier og har ca. 16.000 kontakter årligt. Vi prioriterer teamarbejde indenfor de enkelte subspecialer, og at yngre læger tilknyttes de forskellige teams. 
Afdelingen prioriterer tværfagligt samarbejde og har ansat børnepsykiater, psykolog, pædagoger, skolelærer og socialrådgiver.  
Vi har en stærk kultur, hvor vi arbejder aktivt med patient- og familieinddragelse. 
 
Forskning og uddannelse 
Vi har en aktiv forskningsenhed med en professor, Ph.D studerende, forskningsårsstuderende og medicinstuderende der laver kandidatspeciale. Vi deltager i speciallægeuddannelsen i pædiatri og almen medicin. Vi prioriterer, at du kan deltage aktivt i forskning.  
Vi modtager studerende i praktik fra det Lægevidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, og vi har sygeplejestuderende, jordemoderstuderende og pædagogstuderende.  
 
Vores lægelige bemanding 
Består for tiden af 18 overlæger og 2 afdelingslæger, 6 læger i hoveduddannelsesstilling samt 3 introduktionsreservelægestillinger og 7 læger i almen blok.  
 
Vagter 
Introduktionslægen indgår i forvagtslaget i 10 skiftet, 2 holds drift med vagt på tjenestestedet. Derudover dækker forvagten i vinterperioden en ekstra tilstedeværelsesvagt fra kl. 8.00 til kl. 22.00. For- og bagvagtslaget dækker desuden en stuegangsfunktion i weekenden. Både bagvagt og forvagt har tilstedeværelsesvagt.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
I henhold til personalepolitikken ved sygehuset er det ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. 
 
Yderligere oplysninger fås hos ledende overlæge Thomas Houmann Petersen thomas.houmann.petersen1@rsyd.dk eller hos uddannelsesansvarlig overlæge Martin Hulgaard martin.hulgaard@rsyd.dk 
 
Ansøgning 
Stiles til afdelingsledelsen og ønskes sendt elektronisk via nedenstående ansøgningslink ”Søg Stillingen”. Ansøgningsfrist er den 21. juni 2018 
 
Samtaler 
Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag d. 26. juni 2018. 

Har du læst?
 

nr. 14/2016