Hjerne- og Nervesygdomme, Kolding Sygehus,

Kolding
30-05-2018

Introduktionsstilling i Neurologi, Kolding Sygehus

Kontakt

Hjerne- og Nervesygdomme, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-05-2018
Udløber:
15-06-2018
Kviknummer:
LJA-61793591
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Neurologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

 
Skal vi hjælpe dig med at blive en dygtig neurolog?  
 
 Vi har to ledige introduktions-stillinger med godkendt uddannelsesprogram på 1 år med ansættelse pr. 1. september eller efter aftale.  
 
Som introlæge hos os bliver du grundigt introduceret til neurologiens mange nuancer – både i den akutte behandling og den stabile fase i ambulatoriesammenhæng. Vi vægter vores uddannelsesmiljø højt, og mange af vores funktioner er således struktureret omkring et højt læringsudbytte.  
Vi tager udgangspunkt i den enkelte patients og dennes pårørendes behov. Vi har en varieret og til tider uforudsigelighed hverdag, vi har arbejdsglæde og gode kolleger - og så er der mulighed for både at se ambulante patienter, gå stuegang og være en del af den akutte indsats.  
Kan du se dig selv ind i det, så er vi noget for dig...  
 
 
Vi kan tilbyde en stilling hvor du:  
 • ALTID har adgang til supervision i vagterne  
 • Får superviseret stuegang  
 • Får skemalagt superviseret ambulatoriefunktion  
 • Får forskningsmuligheder  
 • Får professionel ledelse  
 • Får mulighed for at opfylde administratorrollen med mindre organisatoriske opgaver.  
 • Deltager i patientfremstillinger / journal-club  
 • Deltager i regionale og nationale neurologiske kurser  
 • Får betalt medlemskab i ’American Academy of Neurology’, ’Dansk Neurologisk Selskab’ og ’Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer’.  
 • Finansieret deltagelse i den årlige Europæiske Neurologiske Kongres (EAN)  
 • Kommer i fokuseret ophold i neurologiens snitflader: Karkirugisk afdeling, røntgenafdelingen, kardiologisk afdeling og øjenafdelingen.  
 • INDGÅR I ET PRÆMIERET UDDANNELSESMILJØ  
 • Har et godt arbejdsmiljø  
 • Får langsigtet karrierevejledning  
 • Målrettet bliver kvalificeret til at søge en af vore to hoveduddannelsesstillinger, som opslås årligt til besættelse pr. 1. marts og 1. september.  
 
Vi forventer:  
 • At du udviser gode samarbejdsevner og indgår i et fagligt fællesskab med afdelingens øvrige læger og personale  
 • At du deltager aktivt i reservelægegruppen  
 • At du kan arbejde selvstændigt (under supervision) og er fagligt ambitiøs  
 • At du har lyst til at bidrage til afdelingens fortsatte udvikling  
 • At du er fagligt og personligt inspirerende  
 • At du prioriterer patient- og pårørendeinvolvering  
 
Afdelingen  
I Hjerne- og Nervesygdomme varetager vi diagnosticering og behandling af patienter fra Region Syddanmark på højt fagligt niveau.  
 
Afdelingen udgøres af et Hjerne- og Nervesygdomme sengeafsnit med både akut-del og rehabilitering, et Hjerne- og Nervesygdomme ambulatorium samt et Hjerne- og Nervefysiologisk ambulatorium.  
 
Vi ser stor fordel i at arbejde i subspecialiserede teams, både fagligt og i forhold til at opnå effektive og tilfredsstillende patientforløb. Samtidig har det enkelte team en forpligtelse overfor helheden. De tværfaglige teams er opdelt efter subspecialer: Demyeliniserende sygdomme, Neurofysiologi , Hovedpine, Epilepsi (R), Bevægeforstyrrelser (R), ALS (R), Perifere Nervesygdomme (R), Muskelsygdomme (R), og Apopleksi. (I teams mrk. (R) har vi regionsfunktion).  
 
Arbejdsplanlægningen er velstruktureret og vi bestræber os på at vagtplanen kendes otte uger forud.  
 
 
Sygehuset  
Kolding Sygehus er Trekantområdets Akutsygehus for 300.000 borgere og en del af Sygehus Lillebælt.  
 
Sygehus Lillebælt er visionært, fremadskuende og ikke bange for at gå nye veje.  
 
Videnskabeligt byder Sygehus Lillebælt på et stimulerende videnskabeligt miljø med 32 PhD-studerende og 15 kliniske professorer.  
 
Arbejdet  
Du starter med en grundig introduktion til Akutsygehuset og til Neurologien. Du vil blive tilknyttet 2 teams ad gangen i en rotationsordning, hvor du stifter bekendtskab med alle områder af neurologien. Arbejdet vil være en kombination af ambulatorium, stuegang, vagt og mindre administrative opgaver. Vi tilstræber, at du først starter på vagtarbejde efter en grundig oplæring.  
 
Med henblik på at fremme uddannelsen i kompetencer inden for de 7 lægeroller har afdelingen defineret en række administrative, ledelsesmæssige og kvalitetsmæssige ansvarsområder. Alle afdelingens reservelæger i uddannelsesstillinger får tildelt et sådant ansvarsområde ud fra interesse og kompetencer.  
 
Uddannelse  
Vi er stolte over, at have modtaget Årets Højdespringerpris 2016 og 2017 fra Det lægelige Videreuddannelsesråd i Sygehus Lillebælt for de mange uddannelsestiltag, der er sat i gang. Afdelingen prioriterer uddannelse højt, og byder med sine mange subspecialer og store patientunderlag på gode muligheder for at blive bekendt med alle områder af det neurologiske speciale under god supervision. Vi har daglige fælleskonferencer, ugentlig fællesundervisning, flere ugentlige røntgenkonferencer, klinisk patientdemonstration og Journal Club.  
 
I 2016 fik afdelingen positiv tilbagemelding på Sundhedsstyrelsens Inspektor-besøg. Læs afdelingens uddannelsesprogram på Videreuddannelsens hjemmeside, www.videreuddannelsen-syd.dk/wm120016 (højre spalte)  
  
 
Hør mere  
Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Henrik Boye Jensen, 76360321, for yderligere information, ligesom du er velkommen til at komme forbi afdelingen og se, om netop vores afdeling skal være dit næste ansættelsessted. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan det er at være yngre læge i afdelingen, kan du kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Natalia Johansen, natalia.johansen@rsyd.dk eller tillidsrepræsentant for yngre læger Alexandra Redzkina Kristensen, alexandra.redzkina@rsyd.dk
  
Stillingen er omfattet af Lokal løndannelse.  
  
Ansøgninger modtages via nedenstående link senest d. 15. juni 2018.  
 
Samtaler forventes afholdt d. 25. juni 2018.  
 
 
Vil du flytte tættere på Sygehus Lillebælts 3 sygehuse i Kolding, Vejle og Middelfart?  
 • Er du uddannelsessøgende læge tilbyder vi lejeboliger ved Kolding Sygehus. Boligerne er en rigtig god mulighed for socialt netværk med kolleger og deres familier fra hele sygehuset. Kontakt vores Boligadministration   
 • Du og din familie kan få hjælp og rådgivning om boliger, børnepasning og praktiske spørgsmål i forbindelse med flytning hos Tilflytterservice i kommunerne  
 • Søger din partner job så kontakt gerne en partnerlivskonsulent i Trekantområdet  

Se vores hjemmeside Vil du flytte for yderligere information.  

 
Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.  
 
 
 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016