Neurologisk Afdeling N,

Odense
25-01-2019

Introduktionsstilling i Neurologi

Kontakt

Neurologisk Afdeling N

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 17, stuen
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-01-2019
Udløber:
20-02-2019
Kviknummer:
LJA-70067473
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Neurologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det siges, at neurologi er et svært speciale. Det er muligt, men til gengæld giver det udfordringer nok til et helt liv, og vi står klar til at føre dig ind i hjernens forunderlige verden.  
 
Vi prioritere uddannelse og undervisning højt, og har fællesambulatorium, hvor én speciallæge superviserer 4 yngre lægers forundersøgelser med udelt opmærksomhed. Tilsvarende stuegang med én speciallæge, som superviserer 3 yngre læger i sammenhængende månedsforløb, ugentlig morgenundervisning, ugentlig træning af praktisk undersøgelsesteknik og ugentlige møder imellem den ledende overlæge og de yngre læger.  
 
En etårig introduktionslægestilling ved Neurologisk afdeling N, Odense Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. april 2019.
Introduktionsnummeret er 4202-16-20-i-e3.  
 
Neurologisk afdeling N varetager diagnostik og behandling af patienter fra Fyn og omliggende øer på hoved- og regionsniveau og på en række områder på højt specialiseret niveau, og er normeret med 18 speciallæger. Speciallægerne indgår i tilkaldevagt. Der er 16 læger i bagvagtslaget og 14 læger i forvagtslaget.   
 
Afdelingen er delt op i 3 afsnit. Akut neurologisk afsnit, Apopleksiafsnit og Neurorehabilitering.  
 
Vi har opbygget et velfungerende arbejdsmiljø baseret på en dynamisk teamstruktur, som giver dig mulighed for tæt samarbejde med eksperter på alle områder af de neurologiske specialer.  
 
Stillingen følger uddannelsesprogrammet for introduktion til neurologi med fast vejledertilknytning. Der er i ansættelsen indlagt 4 dages introduktion.  
 
Yderligere oplysninger: du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Michael Oettinger, Neurologisk afd. N, OUH, tlf. 6541 3567 eller pr. mail: michael.oettinger@rsyd.dk  
 
Ansættelsen finder sted iht. overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger.  
 
Ansøgningsfrist: Onsdag den 20. februar 2019  
 
Ansættelsessamtaler: Forventes mandag den 25. februar 2019 efter kl. 13.00.   
 
Der opfordres til at søge via HR-manager, således at ansøgningen registreres.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  
 

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016