Øjenafdelingen, Vejle Sygehus,

Vejle
07-06-2018

Introduktionsstillinger- oftalmologi - Vejle

Kontakt

Øjenafdelingen, Vejle Sygehus

Beriderbakken 4
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2018
Udløber:
21-06-2018
Kviknummer:
LJA-62128661
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Oftalmologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Øjenafdelingen, Vejle Sygehus  tilbyder to 1-årige klassificerede introduktionsstillinger  i oftalmologi (6008-11-44-i-01 og 6008-11-44-i-03). 
Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2018 eller efter aftale. 
 
Stillingerne er rettet mod speciallægeuddannelse i oftalmologi, og har berøringsflader med mange specialer, bl.a. neurologi, øre-næse-hals, endokrinologi, reumatologi og onkologi. 
 
Vi tilbyder 
ansættelse i et dynamisk klinisk speciale, hvor udviklingen præges af mange nye behandlingsformer. Forskningsaktivitet er en naturlig del af hverdagen i øjenafdelingen, så der vil også være mulighed for deltagelse heri. Til stillingen er knyttet et uddannelsesprogram med god introduktion, superviseret klinisk uddannelse og 2 dages teoretisk kursus. 
 
I øjenspecialet møder man patienter i alle aldersklasser, fra for tidligt fødte børn til gamle. Specialet giver mulighed for håndtering af en stor mængde forskelligt apparatur og er præget af en rivende teknologisk udvikling. Stillingen fordrer, at du er selvstændig, god til at kommunikere og er ansvarsbevidst - den faglige indsigt og de praktiske håndgreb får du undervejs. 
 
Afdelingen 
Afdelingen omfatter de fleste subspecialer indenfor oftalmologien: grå og grøn stær, medicinske øjensygdomme, børne- og neurooftalmologi, tåreveje, øjenlåg og øjenmuskler samt laserbehandlinger. 
 
Som en del af introduktionsstillingen afholdes specialespecifikt introduktionskursus. 
 
Målbeskrivelse for specialet Oftalmologi, udarbejdet af Dansk Oftalmologisk Selskab (januar 2014) findes på  
 
Yderligere oplysninger om uddannelsen kan findes på
Arbejdstilrettelæggelse 
Efter introduktion fungerer du selvstændigt under supervision i ambulatoriet.  
 
Løn og ansættelsesforhold 
I henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre læger. Arbejdstiden er dagtjeneste på alle hverdage  kl. 08.00-15.24, dog enkelte torsdage til kl. 18. 
 
Kvalifikationer 
Ansøgere med ingen eller højst 2 års uddannelse i specialet vil fortrinsvis komme i betragtning ved stillingens besættelse. 
 
Yderligere informationer 
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Marie Louise Høgsbro på telefon 7940 6456 eller uddannelsesansvarlig overlæge Camilla Wellejus, tlf. 7940 6465. 
 
Bemærk, at ansøgningsfristen er 21.06.18 og vi forventer at afholde samtaler 28.06.18 fra kl. 15.30. 
Motiveret ansøgning med vedhæftet CV og kopi af autorisation sendes elektronisk via nedenstående link. 

Har du læst?
 

nr. 14/2016