Region Syddanmark

Region Syddanmark,

Odense
11-02-2020

Klinik i Vollsmose, Odense

Kontakt

Region Syddanmark

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2020
Udløber:
15-04-2020
Kviknummer:
LJA-79310916
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læger søges til spændende klinik med deletilladelse og masser af udviklingsmuligheder

 

Vil du være med til at gøre en forskel for borgerne i Vollsmose? Er du speciallæge i almen medicin og vil du være med til "at tænke læge" på en ny måde? Du kan starte for dig selv eller måske kender du 2-3 andre læger, som sammen med dig selv eller måske kender du 2-3 andre læger, som sammen med dig kunne tænke sig at slå dig ned i en spritny klinik i Vollsmose? Ydernumrene er uden mindstepris.


Baggrund

Vollsmose er et spændende område i Odense med en bred beboersammensætning og med mange forskellige kulturer. Området er kendt for sin mangfoldighed og for en række sociale og sundhedsmæssige udfordringer. Derfor har Odense Byråd vedtaget Den sidste Vollsmoseplan, hvori sundhedsområdet er et vigtigt element. Der er allerede en række kommunale og regionale sundhedstilbud i Vollsmose, og der er flere på vej.

 

Regionsrådet har besluttet at udmønte to nye ydernumre i Vollsmose . Etableringen af en lægeklinik er derudover et stort ønske fra både beboere og fagfolk i området. Lægeklinikken og tilknyttede opgaver vil blive et omdrejningspunkt i arbejdet med social ulighed i sundhed i Vollsmose, og der vil være mulighed for et tæt samarbejde med sundhedsklinik, sundhedspleje, plejecenter, Center for sundhed og forebyggelse m.fl. og sammen med andre sociale, kulturelle og frivillige aktører i området. Du kan læse mere om de eksisterende aktører her.

 

Der er oprettet to helt nye ydernumre. 1-2 læger kan vælge at arbejde på fuld tid i klinikken. Hvis I er 3-4 læger, kan I udnytte to deletilladelser, som på forhånd er givet til ydernumrene.

 

Såfremt I vælger at etablere deletilladelse, vil I arbejde i praksis og sammen varetage opgaver for henholdsvis Odense Kommune, og Indvandrermedicinsk Klinik på Odense Universitetshospital.

Nærmere beskrivelse af opgaver og vilkår her.

 

Så kunne I tænke jer at blive community læger og blive vigtige personer i et lokalsamfund under forandring, så er det med at gribe chancen. Her vil I sammen skulle skabe sammenhæng mellem de sundhedsfremmende, forebyggende og behandlende aktiviteter. I skal kunne se det store billede uden at miste fokus på den enkelte borger og patient. Det er en god og givende opgave, der vil sætte jeres faglige såvel som jeres menneskelige kompetencer i spil.

 

Mulighed for forskellige modeller

Vi forestiller os, at opgaverne kan deles mellem 4 læger, som sammen skal dække de to ydernumre og opgaverne for IMK og kommunen. Alternativt vil det være muligt for 3 læger at dække ydernumrene og opgaverne for IMK og Odense kommune, da timetallet hos IMK og kommunen i så fald kan reduceres tilsvarende. Hvis du/I vil vide mere eller har spørgsmål til pakken, er I/du velkommen til at kontakte os. Vi mødes også gerne med jer.

 

Hvis du kunne tænke dig at drive klinik i Vollsmose på ovenstående vilkår, men ikke lige kender nogen at drive den sammen med, hører vi også gerne fra dig. Vores rekrutteringsteam kan evt. hjælpe dig med at finde en kompagnon.

 

Såfremt du, evt. sammen med en kollega, ønsker at drive klinikken på helt almindelige vilkår, dvs. uden deletilladelser og uden opgaver for Odense Kommune og IMK/Enhed for særligt sårbare patienter, hører vi også gerne fra dig.

 

Så der er altså flere muligheder for komme til at drive praksis i Vollsmose enten på almindelige vilkår eller i en delepraksis med samarbejde med kommunen og Indvandremedicinsk klinik. Hvis du har interesse for dette, så lad os høre fra dig senest 15. april 2020.

 

Kontaktpersoner

 

 

 

 

  • Konsulent Mia Hjelmsted, Odense Kommune, miahj@odense.dk -  kommunefunktion og lokaler.

Lignende job
Oslo Universitetssykehus HF
Vestre Viken
Har du læst?
 

nr. 14/2016