Region Hovedstaden, Steno Diabetes Center Copenhagen

Region Hovedstaden, Steno Diabetes Center Copenhagen,

Gentofte
08-01-2019

Klinikchef til Steno Diabetes Center Copenhagen

Kontakt

Region Hovedstaden, Steno Diabetes Center Copenhagen

Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-69431558
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Medicinsk endokrinologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en klinikchef med stærke lederevner til at drive og videreudvikle SDCCs Klinik. 

 

Du bliver en del af SDCC, der er internationalt førende indenfor diabetes-området, og som er etableret i et samarbejde mellem Region Hovedstaden og Novo Nordisk Fonden med udlodning af danmarkshistoriens største fondsbevilling på 2,9 mia. kr.  

 

Som klinikchef indgår du i SDCCs øverste ledelse, og du får til opgave, sammen med den øvrige ledelse, aktivt at drive udviklingen på diabetes-området i såvel Region Hovedstaden, nationalt som internationalt.  

 

Som klinikchefen udgør du - sammen med den ledende oversygeplejerske - SDCCs klinikledelse, som i fællesskab har det overordnede ledelsesmæssige, økonomiske og faglige ansvar for SDCCs Klinik. 

 

SDCCs Klinik er organiseret i fire behandlerteams: et type 1-diabetesteam, et type 2-diabetesteam, et team for højt specialiserede funktioner, samt en gruppe af kliniske specialistteams. SDCC behandler ca. 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden på to matrikler, en klinik på Niels Steensens Vej i Gentofte samt en klinik på Gentofte Hospital. Klinikken har et budget på over 100 mio. kr. årligt og har ca. 120 ansatte med et bredt udsnit af kompetencer, heriblandt læger, sygeplejersker, diætister, patientkoordinatorer, fodterapeuter, psykologer og fysioterapeuter.  

 

Det er vigtigt at SDCCs klinikchef, og dermed den samlede klinikledelse, sikrer både stabil drift og strategisk udvikling af Klinikken. Klinikledelsen skal derfor stedse have fokus på medarbejdertrivsel, forandringsledelse, optimering af driftsmæssige forhold og implementering af strategiske tiltag.

 

Læs mere her om: Klinikledelsens opgaver

 

Din profil  

Vi forventer, at du er speciallæge i medicinsk endokrinologi med dansk autorisation og speciallægeanerkendelse. Der vil blive lagt vægt på, at du har dokumenteret erfaring med at lede, drive og udvikle en klinisk (diabetes)enhed i en tilsvarende organisation, herunder erfaring med at arbejde med kliniske kvalitetsdata. Desuden at du har en robust akademisk baggrund med dokumenteret succesfuld gennemførsel af kliniske studier/undersøgelser og publikationer i anerkendte internationale tidsskrifter.

 

Det er centralt, at du er respekteret for din faglige kompetence, er nyskabende og med din personlige integritet kan inspirere til og igangsætte videreudvikling af enheden.

 

Der lægges vægt på en åben og tydelig ledelsesstil med fokus på mål og problemløsning, og at du i en travl hverdag kan bevare overblikket. Af personlige egenskaber vil der blive lagt vægt på gode samarbejdsevner, at du er positiv og både lydhør og beslutningsdygtig, samt har evne til at inspirere alle de forskellige medarbejderkompetencer i SDCCs Klinik.

 

Det er vigtigt, at du evner at have et helhedsorienteret syn på SDCCs strategiske mål, såvel internt som eksternt på SDCC, samt i interaktionen med vore mange samarbejdspartnere. Der vil blive lagt vægt på, at du evner at skabe gode samarbejdsrelationer med de øvrige enheder på SDCC, herunder de administrativt understøttende. Desuden skal du løbende være i stand til at tilpasse SDCCs Klinik til de fremtidige behov, herunder at bidrage proaktivt til at SDCCs strategiske satsninger føres ud i livet. Hensigten er, at SDCCs Klinik fortsætter sin frugtbare udvikling frem mod fortsat at være nationalt og internationalt førende på sit område.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale mellem Foreningen af Speciallæger og Danske Regioner vedrørende lægelige chefer. Du har personalemæssig reference til SDCCs centerdirektør.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerdirektør Allan Flyvbjerg på tlf.nr. 51 77 95 48.

 

Vi planlægger to samtalerunder henholdsvis 20. februar 2019 (1. samtale) og 7. marts 2019 (2. samtale). Mellem første og anden samtalerunde vil der blive udført test. Ved anden samtale vil du skulle besvare en case, som bliver udleveret til samtalen.

 

Ansøgningsfrist d. 17. februar 2019.

 

Om Steno Diabetes Center Copenhagen 

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse af og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere om SDCC og SDCCs Klinik på www.sdcc.dk og følg os på Twitter og LinkedIn. 

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016