Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Tårnby
24-06-2019

Kompagniskabs- eller samarbejds praksis med to kapaciteter En mulighed i Tårnby

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
24-06-2019
Udløber:
23-08-2019
Kviknummer:
LJA-74194056
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden tilbyder to kapaciteter i Tårnby Kommune.

 

Kunne du tænke dig at etablere en praksis, hvor I er flere læger sammen og, hvor der er mulighed for fagligt fællesskab og sparring i dagligdagen? Så har du nu muligheden i Tårnby Kommune. De to kapaciteter tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

Lidt om Tårnby

Tårnby er Amagers næststørste kommune med et befolkningstal på 43.000 borgere. Kommunen har meget at byde på for både borgere, besøgende og erhvervslivet. Med metroen, lufthavnen, motorvejen, Øresundsbroen og regionaltog til Sverige og Sjælland er Amager godt placeret på landkortet rent infrastrukturelt.

 

Samarbejdet mellem læger og kommune

Som praktiserende læge vil du få et tæt samarbejde med Tårnby Kommune, hvor en lang række tilbud er tilgængelige for borgerne og almen praksis. Det kommunale sundhedscenter har tilbud inden for sundhed, sygdom og forebyggelse rettet til børn, unge, voksne og ældre. Kommunen tilbyder velfungerende forløbsprogrammer inden for KOL, diabetes 2, hjerte, kræft samt lænderyg og ønsker fortsat at udvikle samarbejdet med de praktiserende læger på hele det forebyggende område. Der er mulighed for samarbejde med bl.a. akutteam, demenskoordinator, hjerneskadekoordinator og farmakonomer på plejehjem og i hjemmeplejen. Herudover er der mulighed for at blive plejehjemslæge på et af kommunens plejehjem. Som plejehjemslæge kan du have op til 30 beboere på plejehjemmet tilknyttet din praksis og bliver desuden honoreret for vejledning af plejepersonalet.

 

Du kan læse mere om kommunens sundhedstilbud og om, hvad du som praktiserende læge kan henvise til på: https:// www.sundhed.dk/borger/guides/sundhedstilbud/region-hovedstaden/taarnby/.

 

Se mere om samarbejdet mellem læger og kommune på: www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning. Du er velkommen til at kontakte sygeplejerske Christel Bernth Larsen (mail: cbl.sc.as@taarnby.dk) eller ældrechef Mette Rydholdt (mail: mrj.as@taarnby.dk, telefon: 32 47 18 84)

Hvis du vil vide mere om at være praktiserende læge i Tårnby, kan du kontakte praktiserende læge og formand for det lokale lægelaug Annette Kristjansen (mail: kristjansen@dadlnet.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du også se mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Det er fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. i den fælles regionalt lægelige konsulentordning. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorerer mv. For yderlig ere information kan PLOHovedstaden kontaktes (mail: plo-h@dadl.dk).

 

Ansøgning

Er du interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (mail:  rap.center-for-sundhed@regionh.dk, telefon: 38 66 60 81).

 

De to kapaciteter i Tårnby kan søges samlet eller enkeltvist. Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og skal sendes med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgnings skemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 23. august 2019 kl. 10.

Der vil ud over faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du/I vil give for kapaciteten/kapaciteterne. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016