Tommerup Lægehus

Tommerup Lægehus,

Fyn
29-08-2018

Kompaniskab med delepraksis.

Kontakt

Tommerup Lægehus

Lindeallé 18
5690
Tommerup
Praktisk information
Oprettet:
29-08-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-64964504
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvis du går og leder efter en fire-dags arbejdsuge med fleksibilitet og engagerede kolleger og ansatte, hvor den gode hverdag er på programmet, så ret blikket mod Vestfyn, for det er lige netop hvad Tommerup Lægehus kan tilbyde. Jeg søger nye udfordringer, så det muligt at købe min andel.

 Lægehuset ligger i det fynske højland, tæt ved den fynske motorvej og Odense. Gennem mange år har vi haft et velfungerende samarbejde med den lokale øjenlæge, fysioterapi, sundhedsplejerskerne, Assens lægelaug samt Assens kommune.

Vores trup består af fire læger, tre sygeplejersker, en bioanalytiker, to sekretærer og flere stud. med. Vi værdsætter den gode team ånd og forsøger samtidigt at yde en god service for brugerne af lægehuset. Derfor indførte vi i efteråret 2017 Tid Samme Dag, og kunne hurtigt konstatere en øget patienttilfredshed samt en bedre afvikling af dagens arbejde.

Klinikken benytter fuldt opdateret XMO og IP-telefoni. Vi har altid vægtet en høj faglighed i vores mangfoldige trup og blev akkrediteret uden anmærkninger januar 2017.

Vækker dette din interesse og vil du være med til at lave visionerne for lægehuset, er du velkommen til at ringe eller skrive.

Marie Mydtskov

mail: marie@mydtskov.com

mobil: +45 27121329

Antal patienter: ca. 5000

https://youtu.be/c-PJkFiy-pE 

Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016