Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden,

København
20-12-2019

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger dedikeret læge til afdelingslægestilling i Sundhedsenheden.

Kontakt

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Sankt Kjelds plads 11
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2019
Udløber:
17-02-2020
Kviknummer:
LJA-78325465
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet og trives du i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens? Vi søger en læge med engagement for samfundets udsatte, en stæk faglig profil, og lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed, fordybelse og familie.

 

Som vores nye afdelingslæge får du mulighed for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening af indsatte i fængsler og arresthuse i Område Hovedstadens institutioner. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en sundhedsfaglig betjening af høj kvalitet for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov. Hos os kommer du til at arbejde i et miljø, der er præget af god trivsel, humor og tæt kollegialt fællesskab. Vi prioriterer tid til faglig sparring og vi vægter et højt fagligt niveau.

 

Om jobbet

Du bliver en del af en nyetableret sundhedsenhed, som varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Du vil referere til den kliniske overlæge. 

 

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være at løse lægefaglige opgaver på én til to af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler. Der er dermed afveksling i opgaverne og mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige sundhedsbetjening i Kriminalforsorgen Hovedstaden.

 

Familievenlige arbejdstider

Der er intet weekend og helligdags-arbejde.

Arbejdstiden er 37 timer fordelt på hverdage fra 08:00- 15:24 eller 08 20:00. Senvagten foregår især via telefon hjemmefra, og der vil være 3-4 af disse om måneden. Overtiden (15.24- 20.00) afspadseres.

 

Vi tilbyder

 

  • Spændende faglige udfordringer med stor variation i klinikken

  • Et lægejob der kan kombineres med hjemmelivet

  • At du bliver en del af en velfungerende lægegruppe, der vægter faglig sparring og kollegialt fællesskab højt

  • Plads til faglig fordybelse

  • Sundhedsordning til ansatte 

 

Hvem er du?

Vores nye kollegaer skal gerne trives med at arbejde i et travlt og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen, og du skal derfor være god til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

 

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

 

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant speciallægeuddannelse

  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og/eller psykiatri 

  • Er fagligt dygtig og kan arbejde selvstændigt

  • Opsat på godt tværfagligt samarbejde og er indstillet på vidensdeling

  • Du har godt humør, masser af energi og er psykisk robust

 

 

Din nye arbejdsplads

Den nye sundhedsenhed etableres for at give sundhedsbetjeningen i Kriminalforsorgen Hovedstaden et organisatorisk og fagligt løft, hvor der skal sikres sammenhængende forløb for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov.

 

Grundlaget for vores arbejde er Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om to stillinger til besættelse hurtigst muligt. Der er tale om én fast og én tidsbegrænset stilling. Den tidsbegrænsede stilling har en varighed af ca. 8 måneder.

 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for læger i staten.

 

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen, og arbejdsstedet er Vestre Fængsel i København. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være, at løse lægefaglige opgaver på én til to af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler.

 

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

 

Ansøgningen

Stillingerne kan søges på www.kriminalforsorgen.dk/karriere/ledige-stillinger

 

Husk at angive hvilken stilling du søger.

 

Stillingen søges elektronisk via knappen Søg stillingen.

 

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 17. februar 2020.

 

Der holdes løbende samtaler med relevante kandidater til stillingerne.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om Kriminalforsorgen, så tag et kig på vores hjemmesider www.kriminalforsorgen.dk og www.kfinfo.dk eller ring til klinisk overlæge Ditte Skovdal 7255 5331.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret, Transport- og Bevogtningsenheden, 1 åbent fængsel, 7 arresthuse, 1 udrejsecenter, 5 afdelinger i friheden samt 2 pensioner. Området dækker geografisk over København, Vestegnen, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne.


Har du læst?
 

nr. 14/2016