Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Glostrup
01-02-2019

Kunne du tænke dig at blive praktiserende læge i Glostrup Kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden

Regionsgården
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 38 66 50 00
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
04-03-2019
Kviknummer:
LJA-70281153
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har lige nu en ledig kapacitet i Glostrup Kommune

 

Hvorfor Glostrup?

Glostrup Kommune er en moderne storbyforstad, der har masser at byde på. Som en del af Vestegnen er kommunen omgivet af smukke naturområder, naturskønne cykelruter, dejlige badestrande og lystbådehavne. Der er kunstmuseer og et rigt musik- og teaterliv.

 

Glostrup er en kommune med 22.663 indbyggere og en bred befolkningssammensætning. Kommunen er præget af vækst og et fokus på borgeres mulighed for at leve sundt og aktivt hele livet.

 

Glostrup har en fantastisk god beliggenhed trafikalt, tæt ved motorvejsnettet og fine trafikale forbindelser til alle fire verdenshjørner. Det er nemt at komme til Glostrup både i bil og med offentlig transport. Hovedstadens Letbane med flere stationer i Glostrup forventes at stå færdig i 2025.

 

Samarbejdet med de praktiserende læger er noget Glostrup Kommune lægger meget vægt på, blandt andet gennem Det Kommunalt- Lægelige Udvalg (KLU). I KLU indgår fast to praktiserende læger fra Glostrup. Der drøftes forskellige emner, såsom kommunal medfinansiering, FMK, fast læge på ældrecentrene, elektronisk kommunikation og den Fælleskommunale Akutfunktion. Der er stor åbenhed blandt alle til at tage de vanskelige ting op, og alle parter er interesseret i at finde løsninger på styrket kommunikation mellem kommune og almen praksis.

 

Vi vil meget gerne invitere interesserede læger til en samtale, hvor vi kan få mulighed for at fortælle mere om, hvad kommunen kan tilbyde. Hvis du vil vide mere om at være læge i Glostrup Kommune, kan du kontakte Center for Sundhed og Velfærd ved Britt Bergstedt, mail: sundhed.velfard@glostrup.dk, eller formand for lægelauget, Filip Achen (mail: filip@almenlæege.dk).

 

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til den ledige kapacitet i Glostrup Kommune, er du også velkommen til at kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden (mail: rap@center-for-sundhed@regionh.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du står over for at skulle etablere praksis for første gang. Det er fx muligt at få hjælp i forhold til organisering af praksis, håndtering af den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. i den fælles regionalt-lægelige konsulentordning. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Glostrup, så udfyld ansøgningsskema, som du finder på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og send ansøgningen med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 4. marts 2019 kl. 10.00.

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at det ikke er en forudsætning for at søge om de ledige kapaciteter, at du allerede har egnede lokaler på hånden, men etablering af praksis forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder efter tildelingsdatoen.

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016