Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Frederiksberg
07-05-2018

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis, er muligheden her!

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2018
Udløber:
18-06-2018
Kviknummer:
LJA-60541274
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har lige nu ledige lægekapaciteter i Frederiksberg Kommune og i Københavns Kommune i bydelen Nørrebro til besættelse snarest muligt.

 

Frederiksberg Kommune: Frederiksberg er hovedstadens grønne hjerte og inviterer til et sundt og bæredygtigt liv. Her bor godt 100.000 borgere på et areal på ca. 9 kvadratkilometer, hvilket gør kommunen til den tættest befolkede kommune i landet. Frederiksberg Kommunes Sundhedspolitik 2015-2018 har som vision, at borgere på Frederiksberg skal have et længere liv med flere gode leveår. En vision der kun kan indfris i tæt samarbejde med de praktiserende læger. Du vil som praktiserende læge også få et tæt samarbejde med kommunens øvrige praktiserende læger. Frederiksberg ønsker god lægedækning for alle borgerne. Derfor bidrager kommunen gerne til at sikre gode vilkår for praktiserende læger og prioriterer et smidigt samarbejde om de fælles borgere. Hvis du vil vide mere om at være læge på Frederiksberg, kan du kontakte lægelaugsformand Runa Brinkmann, mail: runa@dadlnet.dk. Hvis du vil vide mere om samarbejdet med Frederiksberg Kommune, kan du kontakte Samordningsleder Henrik Tafdrup, mail: heta01@frederiksberg.dk.

 

Københavns Kommune: Kommunens sundhedspolitik 2015-2025 Nyd livet, københavner sætter en fælles ramme og retning for københavnernes sundhed. Københavns Kommune har stort fokus på at sikre god lægedækning for byens borgere. Derfor indgår kommunen gerne i dialog med almen praksis i forhold til at sikre gode vilkår for byens praktiserende læger. Du vil som praktiserende læge få et tæt samarbejde med

Københavns Kommune og derudover blive en del af et stærkt kollegialt netværk med de øvrige læger i området. Vil du vide mere om samarbejdet mellem kommune og læger, kan du kontakte den kommunale praksiskonsulent læge Jesper Lundh, mail: lundh@dadlnet.dk eller specialkonsulent i Københavns Kommune Thomas Rye, mail: er3j@suf.kk.dk.

 

Planlægningsområde Nørrebro

Den ledige kapacitet i København er placeret på Nørrebro. Nørrebro er en ung bydel. Af bydelens cirka 80.000 indbyggere er næsten halvdelen under 29 år. Hvis du vil vide mere om at være læge på Nørrebro, kan du kontakte dellaugsformand læge Jette Willendrup, mail: doktorwillendrup@gmail.com.

 

Uddybende oplysninger om de enkelte områder med ledige lægekapaciteter ses på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning. Her finder du også det ansøgningsskema, som skal benyttes, hvis du vil søge om en af kapaciteterne.

 

Tilbud til dig som praktiserende læge i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden, Praktiserende Lægers Organisation og kommunerne er klar med konkrete tilbud samt råd og vejledning til dig som ny læge i regionen også hvis du står over for at skulle etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionalt-lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp i forhold til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger. Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke,

mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk.

 

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis skal ske snarest muligt og inden ni måneder fra tildelingsdatoen.

 

ANSØGNINGSFRIST d. 18. juni 2018 kl. 10.00.

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.


Har du læst?
 

nr. 14/2016