Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Gladsaxe
10-05-2019

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Gladsaxe Kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
05-06-2019
Kviknummer:
LJA-73240984
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden tilbyder en lægekapacitet i almen praksis i Gladsaxe Kommune.

 

Gladsaxe er en moderne og velfungerende bykommune med 68.000 indbyggere. Kommunen vil med målsætningen Levende by i vækst have flere arbejdspladser til kommunen ved at fastholde og tiltrække virksomheder og tiltrække flere borgere, der kan bidrage med ressourcer til fællesskabet og til det gode hverdagsliv. Gladsaxe Kommunes Vækststrategi sætter ind på tre fronter: Erhvervsudvikling, Byens udvikling og Velfærd på forkant.

 

Som praktiserende læge vil du få et tæt samarbejde med Gladsaxe Kommune, som gennem mange år har haft et konstruktivt og udviklende samarbejde med kommunens praktiserende læger. Praktiserende læger Nanna Hartmann (mail: nannahartmann@dadlnet.dk) og Mette Ødum (mail: mettegraversen@hotmail.dk) er praksiskonsulenter i Gladsaxe Kommune og er med til at skabe sammenhæng imellem de kommunale sundheds- og behandlingstilbud og de praktiserende læges behandlingstilbud. Et velfungerende kommunalt lægeligt udvalg understøtter også det gode samarbejde.

 

I Gladsaxe og Gentofte kommuner er der flere døgndækkede botilbud. Det er svært udviklingshæmmede borgere og borgere med autisme spektrum forstyrrelser. En del af disse borgere vil kunne vælge dig som praktiserende læge. Det er en forudsætning for tildelingen af kapaciteten, at du skal bidrage til lægebetjeningen af 60-100 borgere på botilbuddene. Du vil som praktiserende læge i Gladsaxe, frit kunne få tilmeldt patienter på almindelige vilkår jf. overenskomst om almen praksis, eller få et nedsat patienttal, hvis det ønskes.

 

Lægebetjeningen af borgere på botilbuddene honoreres efter en aftale mellem Region Hovedstaden og PLO-Hovedstaden. Honoreringen ligger udenfor økonomiloftet.

 

Gladsaxe Kommune er klar til at samarbejde med den nye læge om borgerne på botilbuddene og vil yde særlig bistand i forbindelse med lægens betjening af disse borgere. Der vil være et konkret samarbejde med kommunen. I samarbejdet vil indgå sygeplejersker fra ambulatoriet og kommunikationen vil foregå ved hjælp af ISBAR-tjekliste. Du er velkommen til at kontakte Kristian Wedel Andersen, leder af Gladsaxe Handicaptilbud, for eventuelle spørgsmål (mail: krwean@gladsaxe.dk).

 

Der er mulighed for praksislokaler i Mørkhøj og Søborg. Se mere på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning. Her kan du også se aftalen om honorering vedr. borgere på botilbuddene, og du kan læse om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger i den fælles regionalt-lægelige konsulentordning.

 

Hvis du har spørgsmål til den ledige kapacitet, kan du også kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk) eller Ulla Fremlev (telefon: 38665281) ligeledes i Center for Sundhed, Region Hovedstaden.

 

Er du interesseret i at vide mere om at være læge i Gladsaxe Kommune, kan du kontakte praktiserende læge og formand for lægelauget, Stina Molander (mail: stinamolander@yahoo.com)

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Gladsaxe Kommune, så udfyld ansøgningsskema, som du finder på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og send ansøgning med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST onsdag den 5. juni 2019 kl. 10.00

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske inden 1. september 2019 eller efter nærmere aftale.

Udvalgte job
Forsvarets Sanitetskommando, Flyvestation Skrydstrup
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Sanos Clinic Syddanmark
Lignende job
Region Sjælland Fejø
Lolland & Falster
Har du læst?
 

nr. 14/2016