Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
24-06-2019

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i København?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
24-06-2019
Udløber:
23-08-2019
Kviknummer:
LJA-74193728
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i Københavns Kommune med placering i bydelene Amager, Bispebjerg, Brønshøj- Husum, Nørrebro, Vanløse og Vesterbro til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

København
København er en by præget af både vækst og livskvalitet, og kommunen har stort fokus på, at københavnerne skal have mange muligheder for at leve et sundt liv. Kommunens sundhedspolitik 2015-2025 Nyd livet, københavner sætter en fælles ramme og retning for københavnernes sundhed.

Som praktiserende læge i Københavns Kommune kommer du til at spille en vigtig rolle i forebyggelse og behandling af borgerne. Kommunen har stort fokus på at sikre god lægedækning for byens borgere. Derfor indgår kommunen gerne i dialog med almen praksis i forhold til at sikre gode vilkår for byens praktiserende læger.

Bydelen Amager: En kapacitet
Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Jan Værnet (mail: vaernet@dadlnet.dk)

Bydelen Bispebjerg: To kapaciteter
Her er der mulighed for at starte en kompagniskabs- eller samarbejdspraksis. Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Jette Willendrup (mail: doktorwillendrup@gmail.com)

Bydelen Brønshøj-Husum: En kapacitet
Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Bjarne Jørgensen (mail: bsj@dadlnet.dk)

Bydelen Nørrebro: To kapaciteter
Her er der mulighed for at starte en kompagniskabs- eller samarbejdspraksis. Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Jette Willendrutp (mail: doktorwillendrup@gmail.com)

Bydelen Vanløse: En kapacitet
Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Anne Christina Kjerulff (mail: ackjerulff@gmail.com)

Bydelen Vesterbro: En kapacitet
Kontakt gerne lægelauget ved dellaugsformand Kristian Møller (mail: krismo1941@gmail.com)

Du kan se mere om de enkelte kapaciteter og bydele på: www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning.

Region Hovedstaden, Københavns Kommune og Praktiserende Lægers Organisation er klar med konkrete tilbud samt råd og vejledning til dig som ny læge.

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du også læse mere om de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionalt-lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

Du vil som praktiserende læge få et tæt samarbejde med Københavns Kommune og derudover blive en del af et stærkt kollegialt netværk med de øvrige læger i området. Vil du vide mere om samarbejdet mellem kommune og læger, kan du kontakte den kommunale praksiskonsulent læge Jesper Lundh (mail: lundh@dadlnet.dk) eller specialkonsulent i Københavns Kommune Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk).

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: plo-h@dadl.dk)

Du kan kontakte formanden for PLO-Købehavn Jan Værnet (mail: vaernet@dadlnet.dk), hvis du vil høre om lægelauget for København.

Ansøgning
Er du interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter i København, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk, telefon: 38 66 60 81).

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i København, så udfyld ansøgningsskema, som du finder på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og send ansøgningen med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgningsskemaet.

ANSØGNINGSFRIST den 23. august 2019 kl. 10.

Der vil ud over faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du/I vil give for kapaciteten/kapaciteterne. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016