Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

København
13-03-2020

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Københavns Kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2020
Udløber:
04-05-2020
Kviknummer:
LJA-79800675
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i Københavns Kommune med placering i planlægningsområde Amager, Indre by, Valby, Vesterbro og Østerbro til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

København er en by præget af vækst og livskvalitet, og kommunen har stort fokus på, at københavnerne skal have mange muligheder for at leve et sundt liv. Som praktiserende læge i København kommer du til at spille en vigtig rolle i forebyggelse og behandling af borgerne.

 

Københavns Kommune indgår gerne i dialog med de praktiserende læger for at understøtte almen praksis bedst muligt. Kommunen har bl.a. kendskab til mulige egnede lokaler til etablering af praksis. For nærmere information kan du kontakte specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk).

 

Vi har brug for læger i følgende områder:

Amager (2 kapaciteter)

Der er to ledige kapaciteter på Amager. Hvis du vil vide mere om at være læge på Amager, kan du kontakte dellaugsformand, Jan Værnet (mail: vaernet@dadlnet.dk).

 

Indre By (1 kapacitet)

Der er én ledig kapacitet i Indre By. Hvis du vil vide mere om at være læge i Indre by, kan du kontakte dellaugsformand, Morten Holm (mail: moho@dadlnet.dk).

 

Valby (1 kapacitet)

Der er én ledig kapacitet i Valby. Hvis du vil vide mere om at være læge i Valby, kan du kontakte dellaugsformand, Dorte Pelvig (mail: dorte_pelvig@hotmail.com).

 

Vesterbro (2 kapaciteter)

Der er to ledige kapaciteter på Vesterbro. Hvis du vil vide mere om at være læge på Vesterbro, kan du kontakte dellaugsformand, Kristian Müller (mail: krismo1941@gmail.com).

 

Østerbro (1 kapacitet)

Der er én ledig kapacitet på Østerbro. Hvis du vil vide mere om at være læge på Østerbro, kan du kontakte dellaugsformand, Naomi Meyer Henius (mail: naomi@dadlnet.dk).

 

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige lægekapaciteter. Her finder du også information om kommunen og bydelene samt de tilbud, der findes til regionens læger.

 

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

 

ANSØGNINGSFRIST DEN 4. MAJ 2020 KL. 10.

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

 

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

 

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Har du læst?
 

nr. 14/2016