Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Egedal
24-06-2019

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Nordsjælland?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
24-06-2019
Udløber:
23-08-2019
Kviknummer:
LJA-74194057
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har lige nu ledige lægekapaciteter i Egedal, Furesø, Gribskov og Halsnæs kommuner til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

Vi mangler læger i følgende områder:

 

Egedal Kommune

Egedal ligger der, hvor Storkøbenhavn holder op, og det grønne frodige land begynder. Kommunen har godt 43.000 borgere, en robust befolkningsudvikling, højt indkomstniveau og lav ledighed. Der er et godt samarbejde med de praktiserende læger, som understøttes af kommunens praksiskonsulent. Kontakt gerne leder af Hjemmepleje, Sundhed og Træning i Egedal Kommune, Britt Rosendahl (mail: britt.rosendahl@egekom.dk) eller lægelaugsformand, Tanja Molzen (mail: molzen@dadlnet.dk).

 

Furesø Kommune

Furesø er en ressourcestærk kommune, der ligger som en grøn oase midt i Hovedstadsområdet. Kommunen har ca. 41.000 borgere og et velfungerende lokalsamfund. Furesø har et godt samarbejde med de praktiserende læger, som understøttes af kommunens praksiskonsulent. I 2019 har de praktiserende læger sikret en 100% dækning af plejehjemslæger på alle kommunens 4 plejecentre. Kontakt gerne sundhedsfaglig koordinator i Furesø Kommune, Marianne Fels (mail: mf@furesoe.dk) eller lægelaugsformand, Torben Sørensen (mail: torben@vandvej.dk).

 

Gribskov Kommune

Gribskov Kommune ligger i den allernordligste del af Sjælland og har ca. 41.000 borgere. Kommunen har store naturområder samt gode indfaldsveje og offentlige transportmuligheder til Hovedstadsområdet. Gribskov Kommune har en lang række sundhedstilbud, både for borgere der er syge, men også for borgere der ønsker forebyggende tilbud, og der arbejdes hele tiden aktivt for at øge sundheden. Kontakt gerne praktiserende læge og kommunal praksiskonsulent, Hanne Skjernaa (mail: hanne@skjernaa.dk) eller lægelaugsformand, Lars J. Hansen (mail: l.j.hansen@dadlnet.dk).

 

Halsnæs Kommune

Halsnæs er kontrasternes kommune 45 minutter fra hovedstaden. Diversiteten findes både i mødet med kommunens ca. 31.000 borgere og i den rå og smukke natur. Borgerne har et godt sammenhold, og alle er velkomne. Almen praksis og Halsnæs Kommune har et velfungerende samarbejde både i KLU og gennem nye spændende udviklingsprojekter. Kontakt gerne chef for Sundhed og Ældre i Halsnæs Kommune, Birgit Gundorph-Malling (mail: bigm@halsnaes.dk) eller lægelaugsformand, Jane Glenthøj (mail: jgl@dadlnet.dk).  

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om de enkelte kommuner og de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionalt-lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (plo-h@dadl.dk).

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk, telefon: 38 66 60 81).

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og skal sendes med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning herom ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 23. august 2019 kl. 10.

 

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at overtagelse af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016