Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Storkøbenhavn
15-06-2018

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Region Hovedstaden?

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
15-06-2018
Udløber:
20-08-2018
Kviknummer:
LJA-62391933
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter til besættelse snarest muligt

Som alment praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i sundhedsfaglig forebyggelse og behandling af regionens borgere.

De ledige kapaciteter er i følgende områder

  • Indre By, Københavns Kommune

  • Nørrebro (2 kapaciteter), Københavns Kommune

  • Valby (1-2 kapaciteter), Københavns Kommune

  • Vanløse, Københavns Kommune

  • Egedal Kommune

  • Gladsaxe Kommune

  • Halsnæs Kommune

Se information om de enkelte områder/kommuner på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning, hvor du også finder det ansøgningsskema, som skal benyttes, hvis du vil søge om en af kapaciteterne.

Kommunale tilbud
Kommunerne tilbyder dialog og samarbejde med dig som kommende læge i almen praksis. På hjemmesiden ovenfor finder du kontaktinformation til de enkelte kommuner og til de lokale lægelaug.

Tilbud til læger i Region Hovedstaden
Som nynedsat læge er der mange udfordringer og opgaver. Udover det lægefaglige skal rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver udfyldes. Foruden samarbejdet med kommunen står Region Hovedstaden og Praktiserende Lægers Organisation i Hovedstaden klar med konkrete tilbud, råd og Vejledning til dig som ny læge.

Den fælles regionalt-lægelige konsulentordning, KAP-H, har en række tilbud, der kan være relevante for dig også hvis du står overfor at skulle etablere praksis for første gang. Du har desuden adgang til at bruge regionens datakonsulenter, som fx yder hjælp til brug af IT.

På hjemmesiden ovenfor kan du læse mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger.

PLO-Hovedstaden
På læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorar, IT og udstyr, forsikringer, mv. Find også flere informationer om at være nynedsat læge i PLO-Hovedstadens Vejviser for nynedsatte alment praktiserende læger. For yderligere information eller ved spørgsmål kontakt PLO-Hovedstaden på mail: post.hpl@dadl.dk eller telefon 35 44 10 94.

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden, mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk.

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis skal ske snarest muligt og inden ni måneder fra tildelingsdatoen.

ANSØGNINGSFRIST DEN 20. AUGUST 2018 KL. 10.00.

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.


Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016