Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Danmark
13-08-2018

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Region Hovedstaden?

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
13-08-2018
Udløber:
24-09-2018
Kviknummer:
LJA-64396576
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter til besættelse snarest muligt

Som alment praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i forebyggelse og behandling af regionens borgere.

 

De ledige kapaciteter er i følgende områder

 

Brøndby Kommune

Der er en ledig kapacitet i Brøndby Kommune. Brøndby Kommune er med sine knap 36.000 borgere en grøn forstadskommune med havn, strand og skove, hvor mangfoldighed, fællesskab og en stærk idrætskultur er i Højsædet. I området Brøndby Strand er der nu særlige potentialer for ny praksis.

 

Hvidovre Kommune

Der er en ledig kapacitet i Hvidovre Kommune. Kommunen ligger attraktivt placeret 10 minutter fra Københavns Rådhusplads og er en familievenlig kommune med 53.500 indbyggere. Kommunen har mange velfungerende sundhedstilbud og et godt samarbejde med praktiserende læger.

 

Vallensbæk Kommune

Der er en ledig kapacitet i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk er en attraktiv kommune med 16.000 borgere. Borgerne er ressourcestærke, har lav ledighed og et stort engagement i nærmiljøet. Der er mange kommunale sundhedstilbud og et godt samarbejde med praktiserende læger. Kommunen vil gerne hjælpe med at finde egnede lokaler.

 

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere information om mulighederne som praktiserende læge i hver af de fire kommuner. Her finder du også det ansøgningsskema, som skal benyttes, hvis du vil søge om en af kapaciteterne.

 

Kommunale tilbud

Kommunerne tilbyder dialog og samarbejde med dig som kommende læge i almen praksis. På hjemmesiden ovenfor finder du kontaktinformation til de enkelte kommuner og til de lokale lægelaug.

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

Den fælles regionalt-lægelige konsulentordning, KAP-H, har en række tilbud, der kan være relevante for dig - også hvis du står overfor at skulle etablere praksis for første gang. Du har desuden adgang til at bruge regionens datakonsulenter, som yder hjælp til brug af IT.

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger.

 

PLO-Hovedstaden

På læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer, IT og udstyr, forsikringer, mv. Find også flere informationer om at være nyansat læge i PLO-Hovedstadens Vejviser for nyansatte alment praktiserende læger. For yderligere information kontakt PLO-Hovedstaden (mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk).

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis skal ske snarest muligt og inden ni måneder fra tildelingsdatoen.

 

ANSØGNINGSFRIST den 24. september 2018 kl. 10.00. Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.

Har du læst?
 

nr. 14/2016