Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Storkøbenhavn
10-09-2018

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Region Hovedstaden?

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
10-09-2018
Udløber:
22-10-2018
Kviknummer:
LJA-65360419
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter til besættelse snarest muligt

Som alment praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i sundhedsfaglig forebyggelse og behandling af regionens borgere.

 

Vi mangler læger i følgende områder:

 

Egedal Kommune

Egedal ligger der, hvor Storkøbenhavn holder op, og det grønne frodige land begynder. Kommunen har godt 43.000 borgere, en robust befolkningsudvikling, højt indkomstniveau og lav ledighed. Der er et godt samarbejde med kommunens praktiserende læger, som understøttes af kommunens praksiskonsulent. Kontakt gerne lægelaugsformand Allan Andersson (mail: aa@dadlnet.dk).

 

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune ønsker et langt og sundt liv for borgerne og det opnår vi kun, hvis vi samarbejder på tværs. Gode vilkår og godt samarbejde med de praktiserende læger prioriteres derfor højt. Kontakt gerne lægelaugsformand Runa Brinkmann (mail: runa@dadlnet.dk) eller samordningsleder Henrik Tafdrup (mail: heta01@frederiksberg.dk).

 

Halsnæs Kommune

Halsnæs er kontrasternes holdeplads 45 minutter fra hovedstaden. Diversiteten findes både i mødet med kommunens 31.000 borgere og i den rå og smukke natur. Borgerne har et godt og autentisk sammenhold og alle er velkomne. Almen praksis og Halsnæs Kommune har et velfungerende samarbejde både i KLU og gennem nye spændende udviklingsprojekter. Kontakt gerne lægelaugsformand Christina Andersen (mail: call@dadlnet.dk).

 

Hvidovre Kommune

Kommunen ligger attraktivt placeret 10 minutter fra Københavns Rådhusplads og er en familievenlig kommune med 53.500 indbyggere. Kommunen har mange velfungerende sundhedstilbud og et godt samarbejde med praktiserende læger. Kontakt gerne souschef Mette Dissing Odgaard (mail: muw@hvidovre.dk).

 

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere information om mulighederne som praktiserende læge i hver af de fire kommuner. Her finder du også det ansøgningsskema, som skal benyttes, hvis du vil søge om en af kapaciteterne.

 

Kommunale tilbud

Kommunerne tilbyder dialog og samarbejde med dig som kommende læge i almen praksis. På hjemmesiden ovenfor finder du kontaktinformation til de enkelte kommuner og til de lokale lægelaug.

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

Den fælles regionalt-lægelige konsulentordning, KAP-H, har en række tilbud, der kan være relevante for dig også hvis du står overfor at skulle etablere praksis for første gang. Du har desuden adgang til at bruge regionens datakonsulenter, som yder hjælp til brug af IT. På www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger.

 

PLO-Hovedstaden

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer, IT og udstyr, forsikringer, mv. Find også flere informationer om at være nyansat læge i PLO-Hovedstadens Vejviser for nyansatte alment praktiserende læger. For yderligere information kontakt PLO-Hovedstaden

(mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Vil du høre nærmere om de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk).

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planerne for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis skal ske snarest muligt og inden ni måneder fra tildelingsdatoen.

 

ANSØGNINGSFRIST DEN 22. OKTOBER 2018 KL. 10.00.

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.

Udvalgte job
Lignende job
Reumatologisk Afdeling C Odense
Odense, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016