Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Region Hovedstaden - Rigshospitalet,

Storkøbenhavn
19-11-2018

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Region Hovedstaden?

Kontakt

Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Diagnostisk Center
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2018
Udløber:
21-12-2018
Kviknummer:
LJA-67999672
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i almen praksis i Hvidovre Kommune og i Brønshøj-Husum i Københavns kommune til besættelse snarest muligt.

 

Hvidovre Kommune

Der er en til to ledige kapaciteter i Hvidovre Kommune, som er en børne- og familievenlig kommune med 53.500 indbyggere. Hvidovre Kommune ligger attraktivt placeret bare en kort cykeltur fra København, ligesom det er nemt at komme til Hvidovre i både bil og med offentlig transport.

 

Hvidovre Kommune lægger vægt på et stærkt samarbejde med de praktiserende læger, og kommunen har mange velfungerende sundhedstilbud. Vores nye sundhedscenter åbnede i foråret 2018.

 

Vi vil meget gerne invitere interesserede læger til en samtale, hvor vi kan få mulighed for at fortælle mere om, hvad kommunen kan tilbyde. Og vi står klar med et introduktionsprogram, så nye læger kan få en god start i Hvidovre. Se mere information om Hvidovre på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

 

Brønshøj-Husum i Københavns Kommune

Der er en ledig kapacitet i mangfoldige og børnevenlige Brønshøj-Husum. Bydelen er attraktiv for børnefamilier, som i stor stil slår sig ned i bydelen, tiltrukket af de mange og store grønne områder og den korte afstand til byens tilbud.

 

De praktiserende læger i bydelen har et stærkt kollegialt netværk og et tæt samarbejde til kommunens praksiskonsulenter, som blandt andet har fokus på sundhedstilbud, samarbejde og fælles udvikling.

 

Københavns Kommune er præget af vækst, initiativ og et fokus på borgernes mulighed for at leve et sundt liv. Du vil derfor, som praktiserende læge i Københavns Kommune, spille en vigtig rolle i forebyggelse og behandling af vores borgere. Se mere information om Brønshøj-Husum på www.sundhed.dk/info/hovedstadenrekrutteringoglaegedaekning

 

Hvis du vil vide mere

Hvidovre: Kontakt souschef Mette Dissing Odgaard i Center for Sundhed og Ældre (mail: sae@hvidovre.dk) eller praktiserende læge og lægelaugsformand Annette Kjærsgård (mail: a.kjaersgaard@dadlnet.dk)

 

Brønshøj-Husum: Kontakt praktiserende læge og dellægelaugsformand Bjarne Jørgensen (mail: bsj@dadlnet.dk) eller den kommunale praksiskonsulent læge Jesper Lundh (mail: lundh@dadlnet.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du står over for at skulle etablere praksis for første gang. Det er fx muligt at få hjælp i forhold til organisering af praksis, håndtering af den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. i den fælles regionalt-lægelige konsulentordning. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Hvis du er interesseret i en ledig kapacitet, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk).

 

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Hvidovre eller Brønshøj-Husum, så udfyld ansøgningsskema, som du finder på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

og send ansøgningen med sikker digital post til Region Hovedstaden.

 

Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 21. december 2018 kl. 10.00.

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris, du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at det ikke er en forudsætning for at søge om de ledige kapaciteter, at du allerede har egnede lokaler på hånden, men etablering af praksis forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder efter tildelingsdatoen.

Lignende job
Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016