Region Hovedstaden - Storkøbenhavn

Region Hovedstaden - Storkøbenhavn,

Vallensbæk
04-09-2017

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Vallensbæk kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden - Storkøbenhavn

Praktisk information
Oprettet:
04-09-2017
Udløber:
09-10-2017
Kviknummer:
LJA-48925999
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har en ledig kapacitet i Vallensbæk Kommune, der ønskes besat snarest muligt. Som praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i sundhedsfaglig forebyggelse og behandling af borgerne i Vallensbæk Kommune.

 

Vallensbæk er en mindre kommune med 16.000 borgere, som primært bor i parcelhuse. Borgerne er kendetegnet ved at have et højt uddannelsesniveau, lav ledighed og stort engagement i idræt, naturaktiviteter og foreningsliv.

 

Kommunens størrelse og placering betyder, at livet her er kendetegnet ved nærvær, tryghed og en åbenhed mod resten af landet og verden.

 

Region Hovedstaden, Praktiserende Lægers Organisation og Vallensbæk Kommune er klar med konkrete tilbud samt råd og vejledning til dig som ny læge.

Du vil som praktiserende læge i Vallensbæk få et tæt samarbejde med Vallensbæk Kommune, som gennem mange år har haft et konstruktivt og udviklende samarbejde med kommunens praktiserende læger. Kommunen vil være behjælpelig med at finde egnede lokaler til etablering af en ny klinik i Vallensbæk. Praktiserende læge Gitte Sofsrud er praksiskonsulent og er med til at skabe sammenhæng imellem de kommunale sundheds- og behandlingstilbud og de praktiserende læges behandlingstilbud. Et

velfungerende kommunalt lægeligt udvalg understøtter også det gode samarbejde.

 

Du har desuden adgang til at bruge regionens datakonsulenter, som bl.a. yder hjælp til IT, og den fælles konsulentordning, som bl.a. etablerer netværk for nynedsatte læger.

Du kan læse mere om tilbuddene på: www.sundhed.dk

 

Du kan kontakte formanden for PLO-Vallensbæk Mette Heerfordt (mail: bme@dadlnet.dk), hvis du vil høre om det lokale lægelaug i Vallensbæk. Har du andre konkrete behov eller ønsker, kan fx andre praksisformer end solopraksis eller kompagniskab overvejes. Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til den ledige kapacitet i Vallensbæk Kommune, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: teb@regionh.dk). Du er også velkommen til at kontakte Annette Hein-Sørensen, Chef for Sundhed, Kultur og Fritid i Vallensbæk Kommune, for eventuelle spørgsmål (mail: AHS@vallensbaek.dk).

 

Hvis du har lyst til spændende og faglige udfordringer i Vallensbæk Kommune, så udfyld og send et ansøgningsskema.

 

Du finder ansøgningsskemaet og kan læse mere om mulighederne for at etablere dig som praktiserende læge i Vallensbæk Kommune på www.sundhed.dk.

 

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske snarest muligt og gerne inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

 

ANSØGNINGSFRIST 9. oktober 2017 kl. 10.00

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.

Lignende job
Klinisk Immunologisk Afdeling
Odense, Fyn
Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016