Gem annonce
Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
03-03-2020

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
03-03-2020
Udløber:
02-04-2020
Kviknummer:
LJA-79613649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i Brønshøj-Husum, Vallensbæk og på Vesterbro til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

Vi har brug for praktiserende læger i følgende områder:

Brønshøj-Husum

Der er én ledig kapacitet i Brønshøj-Husum i Københavns Kommune. Der er bosat ca. 45.000 borgere i den mangfoldige bydel, som er præget af grønne områder med søer og parker. Brønshøj-Husum har mange børnefamilier, som i stigende grad flytter til. Københavns Kommune har stort fokus på området og indgår gerne i dialog om konkrete lokaler og lejemål til etablering af praksis. For nærmere information kan du kontakte specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk) eller dellaugsformand, Bjarne Jørgensen (mail: bsj@dadlnet.dk).

Vallensbæk

Der er én ledig kapacitet i Vallensbæk Kommune. Med ca. 16.000 borgere er Vallensbæk en mindre kommune, som ligger naturskønt tæt på København. Borgerne er kendetegnet ved at have et højt uddannelsesniveau og lav ledighed. Kommunen vil være behjælpelig med at finde egnede lokaler til etablering af praksis. For nærmere information om samarbejdet mellem lægerne og kommunen kan du kontakte Anette Hein-Sørensen, Chef for Sundhed, Kultur og Fritid i Vallensbæk Kommune (mail: ahs@vallensbaek.dk) eller lægelaugsformand, Solveig Roug (mail: solveig@vallensbaeknord.dk).

Vesterbro

Der er én ledig kapacitet på Vesterbro i Københavns Kommune. Kvarteret er det sidste årti blomstret op, som følge af byfornyelsen og de mange unge tilflyttere. Modsat resten af bykvartererne, er der et stigende antal børnefamilier på Vesterbro. Københavns Kommune indgår gerne i dialog om egnede lokaler til etablering af praksis. For nærmere information kan du kontakte specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk) eller dellaugsformand, Kristian Müller (mail: krismo1941@gmail.com).

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige lægekapaciteter. Her finder du også information om kommunerne og bydelene samt de tilbud, der findes til regionens læger.

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

ANSØGNINGSFRISTER:

Ansøgningsfrist for kapaciteterne i Brønshøj-Husum og på Vesterbro er den 20. april 2020 kl. 10.

Der er ingen ansøgningsfrist for kapaciteten i Vallensbæk Kommune, da den skal besættes snarest muligt.

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens

indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Praksis
Holbæk, Vestsjælland
Har du læst?
 

nr. 14/2016