Gem annonce
Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
18-06-2020

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
18-06-2020
Udløber:
20-07-2020
Kviknummer:
LJA-80493664
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i Brønshøj-Husum, Rødovre og på Østerbro til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

Vi har brug for praktiserende læger i følgende områder:

Brønshøj-Husum

Der er én ledig kapacitet i Brønshøj-Husum i Københavns Kommune. Der er bosat ca. 45.000 borgere i den mangfoldige bydel, som er præget af store grønne områder med søer og parker. Brønshøj-Husum har mange børnefamilier, som i stigende grad flytter til området. Københavns Kommune indgår gerne i dialog om konkrete lokaler og lejemål til etablering af praksis. Kontakt gerne specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk) eller dellaugsformand, Bjarne Jørgensen (mail: bsj@dadlnet.dk).

Rødovre

Der er én ledig kapacitet i Rødovre Kommune. Rødovre er en stærk og attraktiv velfærdskommune på kanten af hovedstaden med ca. 40.700 indbyggere. Kommunen er i vækst med opførelse af flere boligområder. Som praktiserende læge vil du samarbejde med Rødovre på flere områder. I Rødovre Sundhedscenter er der forebyggende sundhedstilbud til borgerne, som de praktiserende læger kan benytte sig af. Kontakt gerne administrationschef, Janne Egelund Andersen (mail: janne.egelund.andersen@rk.dk) eller lægelaugsformand, Sara Moltke (mail: sara_moltke@hotmail.com).

Østerbro

Der er én ledig kapacitet på Østerbro i Københavns Kommune. Der bor ca. 78.000 borgere på Østerbro, hvoraf ca. 42% er under 29 år. Østerbro er kendetegnet ved Fælledparken, Rigshospitalet og fodboldklubberne i bydelen. Herudover er der gode transportmuligheder med flere S-togs- og metrostationer. Københavns Kommune indgår gerne i dialog om konkrete lokaler og lejemål til etablering af praksis i området. Kontakt gerne specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk) eller dellaugsformand, Naomi Meyer Henius (mail: naomi@dadlnet.dk).

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige lægekapaciteter. Her finder du også information om kommunerne og bydelene samt de tilbud, der findes til regionens læger.

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-forsundhed@regionh.dk  eller telefon: 38 66 60 81).

ANSØGNINGSFRISTER:

Ansøgningsfrist for kapaciteterne er den 20. juli 2020 kl. 10.

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016