Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Ballerup
24-09-2020

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis?

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
24-09-2020
Udløber:
09-11-2020
Kviknummer:
LJA-81168801
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter uden tilknyttede patienter i Ballerup, Rødovre og på Vesterbro til besættelse snarest muligt.

 

Vi har brug for praktiserende læger i følgende områder:

 

Ballerup

Der er én ledig kapacitet i Ballerup Kommune. Ballerup er indbegrebet af en moderne kommune. På grænsen mellem by og land bor over 48.000 indbyggere fordelt på en række mindre bydele, hvor identiteten, sammenholdet og engagementet er højt. Ballerup stræber efter at have et godt og ligeværdigt samarbejde med alle læger, der har praksis i kommunen. Du vil bl.a. en gang årligt blive tilbudt besøg af medarbejderne fra Ballerup Kommunes Sundhedshus, der vil informere om forebyggende sundhedstilbud, som almen praksis kan benytte sig af. Kontakt gerne leder af Forebyggelsesområdet, Anne Bech (mail: abe3@balk.dk) eller formand for lægekontaktudvalget, Jørgen Steen Andersen (mail: jsan@dadlnet.dk).

 

Rødovre

Der er én ledig kapacitet i Rødovre Kommune. Rødovre er en stærk og attraktiv velfærdskommune på kanten af hovedstaden med ca. 40.700 indbyggere. Kommunen er i vækst med opførelse af flere boligområder. Som praktiserende læge vil du samarbejde med Rødovre på flere områder. I Rødovre Sundhedscenter er der forebyggende sundhedstilbud til borgerne, som de praktiserende læger kan benytte sig af.

Kontakt gerne administrationschef, Janne Egelund Andersen (mail: janne.egelund.andersen@rk.dk) eller lægelaugsformand, Sara Moltke (mail: sara_moltke@hotmail.com).

 

Vesterbro

Der er én ledig kapacitet på Vesterbro i Københavns Kommune.

Kvarteret er det sidste årti blomstret op, som følge af byfornyelsen og de mange unge tilflyttere. Modsat resten af bykvartererne, er der et stigende antal børnefamilier på Vesterbro. Københavns Kommune indgår gerne i dialog om egnede lokaler til etablering af praksis. For nærmere information kan du kontakte chefkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk) eller dellaugsformand, Kristian Müller (mail: krismo1941@gmail.com).

 

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige kapaciteter samt de tilbud, der findes til regionens læger.

 

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-forsundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

 

ANSØGNINGSFRISTER:

Ansøgningsfrist for kapaciteterne i Ballerup og på Vesterbro er den 9. november 2020 kl. 10. Der er ingen ansøgningsfrist for kapaciteten i Rødovre, da den skal tildeles hurtigst muligt.

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

 

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

 

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

Har du læst?
 

nr. 14/2016