Statens Serum Institut

Statens Serum Institut,

København
02-09-2019

Læge i introduktionsstilling til Afdeling for Infektionsepidemiologi & Forebyggelse på Statens Serum Institut.

Kontakt

Statens Serum Institut

Artillerivej 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2019
Udløber:
15-09-2019
Kviknummer:
LJA-75294217
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af smitsomme sygdomme sammen med engagerede kolleger i et tværfagligt og internationalt miljø? Så er du måske vores nye introduktionslæge i Afdeling for infektionsepidemiologi og Forebyggelse.

 

Om os

Afdeling for Infektionsepidemiologi & Forebyggelse arbejder med forebyggelse af smitsomme sygdomme. Dette foregår dels ved overvågning af smitsomme sygdomme og børnevaccinationsprogrammet samt undersøgelse og udredning af eventuelle udbrud. Vi rådgiver desuden myndigheder og sundhedsvæsenet om vaccinationer, smitsomme sygdomme og infektionshygiejne og formidler viden gennem nyhedsbreve og via Statens Serum Instituts hjemmeside.

 

I Afdeling for infektionsepidemiologi og Forebyggelse er vi ca. 35 ansatte med både sundhedsfaglig, akademisk og administrativ baggrund. Stillingen vil være tilknyttet sektion for vaccineforebyggelige sygdomme.

 

Dine arbejdsopgaver

Som læge i introduktionsstilling vil du efter grundig oplæring få opgaver inden for en bred vifte af sektionens områder, herunder:

 

  • Deltagelse i overvågningen af smitsomme sygdomme, i særdeleshed influenza, samt opgaver i relation til overvågning af børnevaccinationsprogrammet, herunder bearbejdning og formidling af data.

  • Rådgivning af sundhedsvæsenet om smitsomme sygdomme og børnevaccination.

  • Forsknings-, dokumentations- og udviklingsopgaver inden for det infektionsepidemiologiske område.

  • Mulighed for at opnå erfaring inden for internationalt samarbejde.

 

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er uddannet læge, og har gennemført den kliniske basisuddannelse (KBU). Vi ser gerne at du har erfaring inden for det samfundsmedicinske arbejdsområde, epidemiologisk metode og forskning samt klinisk erfaring, gerne med relation til infektionssygdomme.

 

Du evner at kunne arbejde både selvstændigt såvel som i teams. Derudover er du initiativrig, kan skabe overblik, og har lyst til at arbejde og samarbejde i en travl afdeling.

 

Vi ser gerne at du behersker flydende dansk og engelsk i skrift såvel som i tale.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et spændende arbejdsmiljø, hvor vi sætter faglighed, ansvarlighed og professionalisme i højsædet.

 

Et meningsfuldt arbejde, hvor du kan bruge din lægefaglighed i et bredere samfundsmæssigt perspektiv. Et udfordrende arbejde, hvor du vil lære at agere som rådgivende funktion i relation til sundhedsvæsenet. Et lærerigt arbejde, hvor du vil kunne tilegne dig organisatoriske og sundhedsfaglige kompetencer af relevans i enhver sammenhæng.

 

Du vil blive en del af et aktivt forskningsmiljø, hvor du i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger fra mange faggrupper, får mulighed for at udforske dit potentiale inden for det samfundsmedicinske speciale. Du vil endvidere få en fleksibel arbejdsdag med mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde i vidt omfang.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger.

 

Stillingen er en 1-årig introduktionsstilling i den samfundsmedicinske speciallægeuddannelse, klassifikationsnummer 139902-91-i-1.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder og afdelingslæge Palle Valentiner-Branth, tlf. 3268 3269 eller afdelingschef og overlæge Tyra Grove Krause, tlf. 32688613.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38.

 

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016