Novavi

Novavi,

Storkøbenhavn
23-07-2018

Læge med erfaring indenfor alkoholbehandling

Kontakt

Novavi

Peter Bangs Vej 7A, 2. etage
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-07-2018
Udløber:
14-08-2018
Kviknummer:
LJA-63663857
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du erfaring fra psykiatriområdet? Og ønsker du at bidrage til en helhedsorienteret og kvalificeret behandlingsindsats for mennesker med alkoholproblemer og deres pårørende?

Om stillingen
Dine hovedopgaver vil være:

 • Udredningssamtaler

 • Abstinensbehandling

 • Medicinansvarlig i samarbejde med ambulatoriets sygeplejersker

 • Samarbejde med myndigheder ift. en helhedsorienteret behandlingsindsats

 • Oplæg om alkohol og behandling for samarbejdspartnere

Du bliver del af lægegruppen, som er ansat i Fondens øvrige ambulatorier. Lægegruppen mødes til faglige møder en gang om måneden. Overordnede farmakologiske/behandlingsfaglige dispositioner aftales med den behandlingsansvarlige overlæge i Fonden Novavi.

Der er tale om 2 deltidsstillinger der geografisk er placeret i henholdsvis Lyngby og Hvidovre.

Om dig
Vi forventer, at du:

 • er uddannet læge, gerne med erfaring inden for psykiatriområdet

 • har erfaring med alkoholbehandling eller anden misbrugsbehandling

 • er ambitiøs og har sans for kvalitet i dit arbejde

 • har fokus på en helhedsorienteret behandlingsindsats

 • finder det attraktivt at arbejde tværfagligt, og bidrager hertil med din egen faglighed

 • bidrager konstruktivt til god trivsel og højt engagement

 • er en god ambassadør for vores virksomhed

Om os
Vi kan tilbyde dig at blive en central person i et tværfagligt team bestående sygeplejersker, socialrådgivere og sekretærer. Vi arbejder i et sundt visionært miljø og har et højt fagligt niveau. Vi har fokus på at patienterne og deres pårørende, til enhver tid får en velkvalificeret behandling, med respekt og omsorg for den enkelte.

Vi har stor fokus på evidens og forskning og har bl.a. samarbejde med Rigshospitalet hvor vi undersøger om det kendte diabetesmedicin Bydureon kan nedsætte lysten til at drikke og dermed nedsætte alkoholindtaget hos patienter, som er kendt med alkoholafhængighed.

Ansættelsesvilkår
De to stillinger er på 18 timer om ugen. Arbejdstiden ligger i dagtimerne fordelt på tre dage, men du skal dog være indstillet på arbejdsdage, hvor du skal arbejde til kl.19.00. Der er mulighed for at tilbyde de to stillinger som én fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig.

Aflønning sker med inspiration til overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Yngre Læger, svarende til afdelingslægeniveau. 

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte enhedsleder, Tine Lunding Bergenhagen på tlf. 23 67 26 67.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest pr. 1. oktober 2018.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV, autorisation samt anden relevant dokumentation til os via vores online rekrutteringssystem senest den 14. august 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 20. august.

Om Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)
Fonden Novavi tilbyder behandling af alkohol- og stofmisbrug og rådgiver pårørende. Vi er ca. 120 ansatte, primært med social- og sundhedsfaglige uddannelser. En del af Fonden er også Novavi Pensionatet, Novavi Stofrådgivningen, forbehandlingen i arresthusene i Nordsjælland og Sydsjælland samt Novavi Ung Revers, som er et tilbud til børn og unge, der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker. Novavi samarbejder med den frivillige forening Landsforeningen Lænken. Læs mere på www.novavi.dk

 


Har du læst?
 

nr. 14/2016