Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé,

København
01-11-2019

Læge til Center for Rusmiddelbehandling i Københavns Kommune

Kontakt

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Vigerslev Allé 1A
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-11-2019
Udløber:
21-11-2019
Kviknummer:
LJA-77003350
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du interesseret i en vagtfri stilling med godt kollegaskab i et lægeteam? Og samtidig opnå erfaring med behandling af afhængighedstilstande og ledsagende sygdomme? Så kunne dette være stillingen for dig.

Stillingen, som ønskes besat snarest eller 1. januar 2020, er vagtfri, som udgangspunkt 37 timer per uge med mulighed for nedsat tid og henvender sig primært til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri el. beslægtede specialer. Afhængig af kvalifikationer kan ansættelse ske som afdelingslæge eller som 1. reservelæge.

Ansættelse vil ske i Center for Rusmiddelbehandling København med funktion på vores afdeling på Vesterbro, Rusmiddelenhed Vigerslev Alle.

Center for Rusmiddelbehandling København varetager behandling af alle typer rusmiddelmisbrug fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling, og familieorienteret rusmiddelbehandling. Vi har ca. 4500 borgere i behandling fordelt på seks enheder rundt i byen.

Rusmiddelenhed Vigerslev Alle dækker både sundhedsfaglig og socialfaglig misbrugsbehandling til patienter med opioidmisbrug og -afhængighed, en bydækkende familieorienteret rusmiddelbehandling og Ambulatoriet Vesterbro, som er et lavintensivt sundhedsfagligt tilbud. Der er i alt tilknyttet fire læger til enheden. Din funktion vil primært være på substitutionsenheden.

Ud over et tæt dagligt samarbejde med dine lægekolleger vil du indgå i Center for Rusmiddelbehandling Københavns store lægegruppe på 19 læger (16 yngre læger og tre overlæger), som bl.a. mødes hver anden uge til fælles lægekonference. 

Du får en grundig introduktion til området, løbende supervision af overlæge og adgang til en omfattende instrukssamling, ligesom der er mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer. 

Vi har vores eget brugervenlige IT-system med enkel snitflade til samarbejdspartnere.

Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften, er god til at kommunikere med socialt udsatte og sårbare borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige misbrugsbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan. 

Jobfunktionen retter sig mod den medicinske rusmiddelbehandling som beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin og omfatter både iværksættelse og monitorering af substitutionsbehandling samt udredning og sikring af behandling af ledsagende sygdomme, f.eks. hepatitis og psykiske lidelser. Du vil blive behandlingsansvarlig læge for en gruppe patienter, som du vil følge over tid. Du vil få mange samarbejdsrelationer både internt i enheden i kraft af et tæt tværfagligt miljø med bl.a. lægekolleger, sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger samt eksternt med f.eks. praktiserende læger, hospitaler og distriktspsykiatri. 

Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

Nærmere oplysninger om stillingen fås hos overlæge Lene Caspersen på 21569202.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. november 2019  

Ansættelsessamtaler finder sted den 26. november 2019.


Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016