Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Københavns Kommune, Socialforvaltningen,

København
28-01-2019

Læge til Center for Rusmiddelbehandling København 1. april 2019

Kontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-01-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70153863
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du interesseret i en vagtfri stilling med godt kollegaskab i et lægeteam? Og samtidig med mulighed for at opnå erfaring med behandling af afhængighedstilstande og ledsagende sygdomme? Så kunne dette være stillingen for dig.

 

Center for Rusmiddelbehandling København varetager behandling af alle typer rusmiddelmisbrug fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling, og familieorienteret rusmiddelbehandling. Center for Rusmiddelbehandling København har årligt ca. 4.500 borgere i behandling fordelt på seks enheder rundt i byen.

 

Vi søger en læge til vores store behandlingsenhed på Vesterbro til besættelse fra den 1. april 2019.

 

Enheden tilbyder både sundhedsfaglig og socialfaglig misbrugsbehandling til patienter med opioidmisbrug og -afhængighed, familieorienteret rusmiddelbehandling og et lavintensivt lægeambulatorium.

 

Du kommer til at indgå i enhedens lokale lægeteam på fire læger og i Center for Rusmiddelbehandling Københavns store lægegruppe på 19 læger (16 yngre læger og tre overlæger), som bl.a. mødes hver anden uge til fælles lægekonference.

 

Stillingen er vagtfri, som udgangspunkt 37 timer ugentlig med mulighed for nedsat tid og henvender sig primært til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri el. beslægtede specialer. Afhængig af kvalifikationer kan ansættelse ske som afdelingslæge eller som 1. reservelæge.

 

Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften, er god til at kommunikere med socialt udsatte og sårbare borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige misbrugsbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan.

 

Jobfunktionen retter sig mod den medicinske rusmiddelbehandling som beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin og omfatter både iværksættelse og monitorering af substitutionsbehandling samt udredning og sikring af behandling af ledsagende sygdomme, fx hepatitis og psykiske lidelser. Du vil få mange samarbejdsrelationer både internt i enheden, i kraft af et tæt tværfagligt miljø med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger samt eksternt med fx praktiserende læger, hospitaler og distriktspsykiatri.

 

Du får en grundig introduktion til området, løbende supervision af overlæge og adgang til en omfattende instrukssamling, ligesom der er mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

 

Mere information

Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos overlæge Lene Caspersen 2156 9202 og enhedsleder Anne Kirstine Svanholt 5180 2917.

 

Ansøgning vedlægges CV.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 18. februar 2019.

 

Ansættelsessamtaler finder sted den 21. februar.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016