Region Hovedstaden - Montebello

Region Hovedstaden - Montebello,

Málaga
18-04-2018

Læge til Montebello i Spanien

Kontakt

Region Hovedstaden - Montebello

Av. Juan Luis Peralta, 30
E-29631
Benalmádena
Praktisk information
Oprettet:
18-04-2018
Udløber:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-59429848
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Neurologi,
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved Nordsjællands Hospitals afdeling for specialiseret genoptræning på Montebello i Spanien er en stilling ledig som læge til besættelse 1. juli 2018 eller efter aftale.

Vi søger en læge med både interesse for og kompetencer til at have det lægefaglige ansvar for danske patienter i de 3 uger, de er indlagt på Montebello for at genoptræne. Du vil få et tæt samarbejde med stedets terapeuter, sygeplejersker og lægesekretærer.

 Montebello yder den specialiserede genoptræning til patienter efter komplicerede ortopædkirurgiske operationer samt til kroniske patienter, der har oplevet en nylig akut forværring, der i væsentlig grad har nedsat deres funktionsniveau. Alle der indlægges er lægefagligt vurderet til at have behov for specialiseret og intensiv genoptræning.

Vi arbejder konstant på at udvikle vores kvalitet på alle områder. Vi lægger vægt på, at du har en bred klinisk erfaring samt interesse for at arbejde med rehabilitering og genoptræning men det har også stor vigtighed, at du har lyst til at samarbejde og bidrager til den gode stemning med et godt humør også når der er travlt. 

Kvalifikationer

  • En bred viden og erfaring inden for almen medicin med kendskab til genoptræning, ortopædi og neurologi
  • Kunne præstere en høj kvalitet i behandlingen med integritet, ærlighed og kunne udvise en medmenneskelig professionel adfærd
  • En positiv indstilling og en naturlig evne for at inddrage patienternes egne ressourcer og viden om egen sygdom for at sikre en god behandlingsplan
  • Evne og motivation til at indgå i et tværfagligt samarbejde omkring den patient, der er fysisk, mentalt eller socialt særligt udfordret
  • Formidling og undervisningslyst og -erfaring målrettet både patienter og personale
  • Evner til en god planlægning og til strukturering af både arbejdsgange og den daglige visitation af patienterne
  • Fleksibel - og måske med lyst til at lære spansk

Vi tilbyder

Du arbejder som læge på Montebello meget fagligt selvstændigt, da du er den eneste læge på afdelingen. I starten af patienternes indlæggelse, skal alle patienter til samtale hos lægen. Derfor er disse dage meget struktureret i forhold til den logistiske tilrettelæggelse. De øvrige dage vil du, ud over den faste visitation i visitationsteamet og vurdering af akutte patienter, i høj grad selv kunne planlægge dit arbejde, som også indeholder administrative opgaver. 

En enestående chance for at bidrage til udviklingen af stedet og kunne anvende dine kompetencer som læge i godt miljø med mange glade patienter og et godt team af fagligt meget dygtige og erfarne samarbejdskolleger.

Funktionsbeskrivelse kan ses her.

Stillingen er på fuld tid med mulighed for fleksibilitet. 

Det vil være muligt at anvende en funktionærbolig på stedet i de første tre måneder af din ansættelse. 

Løn og ansættelsesvilkår efter individuel aftale.

Din ansøgning og CV skal være os i hænde senest den 7. maj kl 12. Samtalerne vil finde sted på Nordsjællands Hospital - Hillerød i uge 20 og 21.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte 

 

Om os

Montebello modtager ca. 1700 danske patienter om året fordelt på 33 nye patienter hver uge, som alle er indlagt i 3 uger til et intensivt specialiseret genoptræningsforløb. Det vil sige, at Montebello altid har 100 patienter. Patienterne kommer fra samtlige regioner som følge af det frie sygehusvalg primært med sygdomme i bevægeapparatet. Montebello har dansk ledelse, administration og behandlingspersonale, mens alle andre funktioner varetages af spanske medarbejdere. Vi er i alt 60 ansatte på stedet. 

Du kan læse mere om Montebello på Nordsjællands Hospitals hjemmeside.

Har du læst?
 

nr. 14/2016