Gem annonce
Region Midtjylland, Hospitalsenhed Midt

Region Midtjylland, Hospitalsenhed Midt,

Viborg
02-11-2018

Lægefaglig direktør med hjerne, hjerte og vilje til Hospitalsenhed Midt

Kontakt

Region Midtjylland, Hospitalsenhed Midt

Heibergs Allé 4
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2018
Udløber:
27-11-2018
Kviknummer:
LJA-67384343
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Vil du være med til at lede nogle af Danmarks bedste psykiatriske hospitalsafdelinger og arbejde for udviklingen af et stærkt universitetshospital? Vil du bidrage til at sikre en fortsat høj kvalitet i behandlingen og en psykiatri på patienternes præmisser? Og kan du motivere og involvere ledere og medarbejdere i hele organisationen?

 

En af hovedopgaverne for den lægefaglige direktør er at skabe optimale rammer og retning for en sammenhængende og helhedsorienteret behandling af patienter med afsæt i Region Midtjyllands målbillede for sundhed.

 

En anden stor opgave bliver etableringen af Aarhus Universitetshospital, Psykiatrien, der her i efteråret flytter til nye og tidssvarende rammer i Skejby. Her får du en væsentlig rolle, der også omfatter en udbygning af forskningssamarbejdet mellem psykiatrien og somatikken på AUH.

 

På det specialiserede socialområde er der opgaver, der kræver en lægefaglig tilgang som fx videreudvikling af en forsknings- og udviklingsstruktur for socialområdet.

 

Som person er du fagligt udviklingsorienteret, men du kan samtidig sikre en stabil daglig drift. Du har en stærk evne til at kommunikere, har gennemslagskraft og talent for at bygge relationer præget af tillid og troværdighed. Du er uddannet speciallæge, gerne i psykiatri og har solid ledelseserfaring. Du er robust og kan agere i et område med udfordringer og stor bevågenhed.

 

Som lægefaglig direktør indgår du i Psykiatri- og Socialledelsen sammen med direktøren, den sygeplejefaglige direktør og socialdirektøren, der samlet står i spidsen for 5.400 medarbejdere i psykiatrien og på det sociale område. Psykiatri- og Socialledelsen er en del af koncernledelsen og refererer til Region Midtjyllands direktion.

 

Læs mere og søg jobbet på www.Midtjob.dk

Ansøgningsfrist: 27. november 2018

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Klinik for Psykisk Sundhed
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016