Patienterstatningen

Patienterstatningen,

København
16-11-2018

Lægekonsulent

Kontakt

Patienterstatningen

Kalvebod Brygge 45
1560
København V
Danmark
Tlf: 3312 4343
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2018
Udløber:
09-12-2018
Kviknummer:
LJA-67899617
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kirurgisk gastroenterologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Patienterstatningen søger deltidsansatte lægekonsulenter fra hele landet inden for mave-/tarmkirurgi

 

I Patienterstatningen træffer vi afgørelser i patientskadesager, og vi søger nu lægekonsulenter inden for mave-/tarmkirurgi til at assistere os ved vurderingen af spørgsmål af lægefaglig karakter. 

 

Om jobbet: 

Som lægekonsulent i Patienterstatningen skal du:

 

  • assistere Patienterstatningen ved vurdering af spørgsmål af lægefaglig karakter efter lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet og efter erstatningsansvarsloven. 

  • vurdere og afgive skriftlig udtalelse i de sager, som du bliver forelagt samt kode de vurderede sager i overensstemmelse med Patienterstatningens retningslinjer.

  • deltage i møder med Patienterstatningens sagsbehandlere, hvor dine skriftlige udtalelser drøftes og mindre spørgsmål i andre sager afklares.

  • arbejde digitalt og skrive dine vurderinger i det system, vi stiller til rådighed til formålet. 

 

Din vurdering af sagerne er et centralt grundlag i sagernes behandling. I samarbejde med sagsbehandlerne kommer du dermed til at have indflydelse på sagernes udfald. Det er derfor helt afgørende, at du har lyst til at medvirke til et godt og uformelt samarbejde med sagsbehandlerne, så sagerne kan blive korrekt og hurtigt afgjort. 

 

Vi sørger for en grundig introduktion, og du vil i introduktionsfasen få mulighed for at deltage i et par lægemøder, hvor rutinerede lægekonsulenter også deltager.

 

Om dig:

Vi forventer, at du:

 

  • er uddannet speciallæge i mave-/tarmkirurgi.

  • har klinisk hovedbeskæftigelse inden for sundhedsvæsenet.

  • kan arbejde selvstændigt og objektivt med sagerne.

  • kan samarbejde med vores juridiske sagsbehandlere.

  • kan formidle lægefagligt indhold på en let og forståelig måde.

  • er fleksibel ift. at hjælpe, hvis der er mange sager i en periode. 

 

Det mave-/tarmkirurgiske speciale er præget af mange kræftsager. Vi får bistand til vurdering af dele af kræftproblemstillingerne fra de onkologer og radiologer, som vi samarbejder med. Men vi har brug for mave-/tarmkirurgiske lægekonsulenter, som selvstændigt kan vurdere i hvert fald dele af den kirurgiske kræftbehandling samt nogle sager prognostisk. 

 

Vi er opmærksomme på specialisering i øvre og nedre kirurgi, og da der skal ansættes flere lægelige konsulenter, vil specialiseringen indgå i vores vurdering af de egnede kandidater.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelsestidspunktet er 1. januar 2019 eller efter aftale. 

 

Du ansættes på individuel kontrakt, hvor du følger vores faste løn- og ansættelsesvilkår for lægekonsulenter. 

 

Du aflønnes fast for et nærmere aftalt antal timer pr. måned, som omfatter vurdering og afgivelse af skriftlig udtalelse samt kodning i et på forhånd fastlagt antal sager. Herudover aflønnes du for den faktiske tid, du deltager i lægemøder i Patienterstatningen. Du skal være indstillet på en ansættelse på minimum 14 timer om måneden.

 

Timetaksten udgør 1.160 kr. pr. time (niveau 1. januar 2019) og reguleres efter kommunernes reguleringsordning.

 

Arbejdsstedet er Kalvebod Brygge 45, 1560 København V. Arbejdet kræves kun udført fra arbejdsstedet i forbindelse med din deltagelse i lægemøder.

 

Yderligere information:

Hvis du vil høre mere om jobbet og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jens Møller Tobberup på telefon 33 69 47 23 eller på Jens.Moeller.Tobberup@Patienterstatningen.dk.

 

Du kan læse mere om Patienterstatningen på vores hjemmeside. 

 

Ansøgning:

Vi skal have din ansøgning senest 9. december 2018. Ansøgningen skal vedlægges CV.

 

Vi forventer at holde samtaler i løbet af december måned 2018.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Patienterstatningen er den institution i Danmark, der behandler alle sager, der vedrører skader efter sygdomsbehandling, undersøgelser, sundhedsfaglig pleje og medicin. Det er vores opgave at sikre, at patienterne får den erstatning, som de har krav på efter loven. Alle, der bliver behandlet i Danmark, er omfattet af erstatningsordningen. Vi får omkring 11.000 anmeldelser om året.

 

Vi er en organisation med et højt fagligt niveau, og vi lægger vægt på solidt sagsbehandlerhåndværk. Vores største medarbejdergruppe er derfor akademiske sagsbehandlere, men vi har også kontorassistenter og studenter, og i administrationen har vi medarbejdere med andre uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi har flextid og mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. Vi synes i det hele taget, det er vigtigt at være en god arbejdsplads med en afslappet og uformel omgangstone. Vi har frokostordning samt traditioner, der er andet og mere end den årlige julefrokost.


Har du læst?
 

nr. 14/2016