Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse,

Ballerup
13-12-2017

Lægekonsulenter til Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-12-2017
Udløber:
01-02-2018
Kviknummer:
LJA-52914031
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup søger 2-3 lægekonsulenter til at foretage helbredsundersøgelser på raske - primært unge mennesker - som søger fastansættelse i Forsvaret (ikke værnepligtige).

 

Der foretages hverken udredning eller behandling. Vi forventer, at du kan tage 1-2 vagter om ugen i snit. Nogle gange mindre og nogle gange mere. Vagter aftales og fastlægges løbende men der er stor fleksibilitet. En vagt er i gennemsnit 4-6 timer.

 

Aflønning sker via fakturering og honoraret er omkring 730 kr. pr. time alt inklusive.

 

Om dig

Du er gerne pensioneret almen mediciner, eller med tilsvarende bred klinisk erfaring. Du er fleksibel, imødekommende, har et godt humør og kan lide at arbejde tværfagligt. Du vil indgå i vores pulje af fasttilknyttede lægekonsulenter.

 

Om os

Vi er en afdeling, som består af fastansatte læger, sygeplejersker, psykologer og militært ansatte medarbejdere. Vi er beliggende i Jonstruplejren i Ballerup Kommune og er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

 

Vores hovedopgaver er at finde de bedst egnede til Forsvaret, og vi foretager cirka 2-3000 helbredsundersøgelser/afprøvninger om året.

 

Ud over helbredsundersøgelser, gennemgår vores aspiranter også skriftlige prøver, fysiske tests, psykolog interviews og samarbejdsøvelser.

 

I ansøgningen bedes du oploade følgende:

 

  • Motiveret ansøgning

  • CV

  • Kopi af din speciallægeanerkendelse.

 

 

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2018. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, ligesom der vil blive inviteret til samtale løbende.

 

Har du behov for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte ledende læge Claus Neumann på mail: fps-vr-sl12@fiin.dk.

 

Ansøgningen sendes til Claus Neumann på mailadressen: fps-vr-sl12@fiin.dk.

 

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS)

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.

Udvalgte job
Forsvarets Sundhedstjeneste - Infirmeriet Midtjylland
Region Midtjylland, BUC Centerledelse
Forsvarets Sundhedstjeneste
Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016