Lægeforeningen

Lægeforeningen,

Danmark
02-11-2017

Lægelig konsulent til Kollegialt Netværk for Læger

Kontakt

Lægeforeningen

Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2017
Udløber:
17-11-2017
Kviknummer:
LJA-50705886
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Arbejdsmedicin,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for netværksarbejde med fokus på læger i krise, og har du lyst til at være en del af et team som lægelig konsulent i Lægeforeningen, så læs videre.

 

Dine arbejdsopgaver

Som lægelig konsulent, skal du yde konsulentbistand til Kollegialt Netværk for Læger og støtte netværk for sygdomsramte læger. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. gennemførelse af kurser for netværksrådgivere, udarbejdelse af skriftligt materiale, herunder årsberetning samt opsøgende og rådgivende arbejde over for netværksrådgivere, rådgivergrupper m.fl. Endvidere omfatter arbejdsopgaverne at holde oplæg for grupper af sygdomsramte læger.

 

Arbejdet foregår i samarbejde med medarbejdere, der arbejder med krisehåndtering af læger. Der kan forventes møder i København og Århus og deltagelse i aktiviteter i netværket på landsplan.

 

Vi lægger vægt på

At du er engageret og har kendskab til og interesse for lægers arbejdsforhold og livsvilkår i øvrigt og er i besiddelse af kvalifikationer, der gør det muligt at indgå i en kollegial støttefunktion. Det er en fordel, hvis du har kendskab til psykiatri og arbejdsmedicin.

 

Vi lægger vægt på, at du er udadrettet og åben og har gode samarbejdsevner. Du må gerne have erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af kurser.

 

Vi tilbyder

Selvstændige arbejdsopgaver med stor kontaktflade og muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Om Kollegialt Netværk for Læger

Kollegialt Netværk for Læger yder kollegial støtte og rådgivning til læger om personlige eller arbejdsmæssige problemer. Kollegialt Netværk for Læger består aktuelt af ca. 60 læger, og dækker hele Danmark og Grønland. Kollegial rådgivning og støtte til læger ydes akut, anonymt og er gratis for medlemmer. Netværksrådgivernes arbejde er ulønnet. Den lægelige konsulent er tilknyttet netværket sammen med en sekretær og indgår i et tæt samarbejde med Lægeforeningens socialrådgiver.

 

Læs mere om Kollegialt Netværk for Læger på laeger.dk

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er normeret til 4 timer om ugen, som tilrettelægges efter nærmere aftale. Der er tale om åremålsansættelse på tre år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år. 

 

Er du interesseret?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Susanne Qvistgaard på sq@dadl.dk eller tlf. 35448213 eller juridisk chef Helle Susanne Pedersen på e-mail hsp@dadl.dk eller tlf. 35448215.

 

Din ansøgning med relevante bilag mærkes lægelig konsulent og sendes til HR-laegeforeningen@dadl.dk  senest fredag d. 17. november 2017 kl. 12.00.

 

Stillingen ønskes besat den 1. december 2017.

 


Udvalgte job
PSYKIATRISK Speciallægepraksis v. Torben Schultz
Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016