Lægeforeningen

Lægeforeningen,

København
20-09-2019

Lægelig konsulent til Kollegialt Netværk for Læger

Kontakt

Lægeforeningen

Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-09-2019
Udløber:
22-10-2019
Kviknummer:
LJA-75792256
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Arbejdsmedicin,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for netværksarbejde med fokus på læger i krise, og har du lyst til at være en del af et team som lægelig konsulent i Lægeforeningen? Så læs videre.

Dine arbejdsopgaver

Som lægelig konsulent, skal du yde konsulentbistand til Kollegialt Netværk for Læger og støtte netværk for sygdomsramte læger. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. gennemførelse af kurser for netværksrådgivere, udarbejdelse af skriftligt materiale, herunder årsberetning samt opsøgende og rådgivende arbejde over for netværksrådgivere, rådgivergrupper m.fl. Endvidere omfatter arbejdsopgaverne at holde oplæg for grupper af sygdomsramte læger.

Arbejdet foregår i samarbejde med medarbejdere, der arbejder med krisehåndtering af læger. Der kan forventes møder i København og Århus samt deltagelse i aktiviteter i netværket på landsplan.

Kollegialt Netværk for Læger

Kollegialt Netværk for Læger yder kollegial støtte og rådgivning til læger om personlige eller arbejdsmæssige problemer. Kollegialt Netværk for Læger består aktuelt af 47 læger, og dækker hele Danmark og Grønland. Kollegial rådgivning og støtte til læger ydes akut, anonymt og er gratis for medlemmer. Netværksrådgivernes arbejde er ulønnet. Den lægelige konsulent er tilknyttet netværket sammen med en sekretær og indgår i et tæt samarbejde med Lægeforeningens socialrådgiver.

Læs mere om Kollegialt Netværk for Læger på www.laeger.dk.

Vi lægger vægt på

At du er engageret og har kendskab til og interesse for lægers arbejdsforhold og livsvilkår i øvrigt, samt er i besiddelse af kvalifikationer, der gør det muligt at indgå i en kollegial støttefunktion. Herudover lægger vi vægt på, at du er udadvendt, åben og har gode samarbejdsevner.

Du må gerne have erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af kurser. Det er ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til psykiatri og arbejdsmedicin.

Vi tilbyder

Selvstændige arbejdsopgaver med stor kontaktflade og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er normeret til 4 timer om ugen, som tilrettelægges efter nærmere aftale. Der er tale om åremålsansættelse på tre år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Susanne Qvistgaard på mail: sq@dadl.dk eller tlf. 3544 8213.

Ansættelsesstart

1. december 2019.

Ansøgningsfrist

D. 22. oktober 2019 kl. 12.

Lægeforeningen varetager lægestandens interesser og gør på medlemmernes vegne sin indflydelse gældende i spørgsmål af generel samfundsmæssig og sundhedspolitisk betydning. Lægeforeningen leverer herudover en bred vifte af serviceydelser til foreningens medlemmer. Vi lægger vægt på at give foreningens medlemmer og lægelige ledelse den bedst mulige sekretariatsmæssige betjening.

Læs mere om Lægeforeningen på www.laeger.dk.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016