Lægeforeningen

Lægeforeningen,

Danmark
02-11-2018

Lægelig konsulent til Lægeforeningens Attestudvalg

Kontakt

Lægeforeningen

Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2018
Udløber:
19-11-2018
Kviknummer:
LJA-67383953
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du interesse for sundheds- og sociallovgivningen herunder det socialt-lægelige samarbejde bør du søge stillingen som lægelig konsulent i Lægeforeningens Attestudvalg. 

 

Opgaverne

Du skal i samarbejde med en anden lægelig konsulent, samt Lægeforeningens jurister fra Jura og Etik, varetage sekretariatsfunktionen for Attestudvalget.

 

Derudover skal du besvare henvendelser fra medlemmer og myndigheder og i samarbejde med Attestudvalget arbejde med løbende tilpasninger og forbedringer af vores attester. Du skal deltage i møder med vores samarbejdspartnere enten alene eller sammen med Lægeforeningens sekretariat.

 

Arbejdet er alsidigt og størstedelen af arbejdet kan udføres fra din hjemmeadresse.

 

Kvalifikationskrav til stillingen

Udover et godt kendskab til sundheds- og sociallovgivning skal du være uddannet speciallæge i Almen Medicin, have indsigt i det social-lægelige samarbejde og generelt have et godt kendskab til arbejdsvilkårene for læger i alle dele af sundhedsvæsenet.

 

Arbejdet støttes af Attestnøglen på læger.dk, som du skal være medansvarlig for at vedligeholde og udvikle.

 

Du skal udvise initiativ, besidde gode samarbejdsevner og være med til at sikre høj kvalitet i arbejdet.

 

Om Attestudvalget

Attestudvalget repræsenterer Lægeforeningen i forhandlinger med statslige og kommunale myndigheder og private aktører om attestspørgsmål. Udvalget vejleder Lægeforeningens medlemmer i spørgsmål om den praktiske anvendelse af attester.

 

Udvalget består af 7 lægelige medlemmer. Sekretariatsfunktionen varetages af Lægeforeningens Jura og Etik.

 

Attestudvalget holder ca. fire møder om året, som foregår i Lægeforeningen typisk efter kl. 15. Møder med myndigheder og samarbejdspartnere foregår i dagarbejdstiden, men planlægges i god tid under hensyntagen til dit primære arbejde.

 

Ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes i henhold til regulativ for ansættelse af Læger i Lægeforeningen. Stillingen er en deltidsstilling svarende til 8 timer pr. uge. Der er tale om en åremålsansættelse på tre år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

 

Vi stiller computer til rådighed og sikrer, at du bliver grundigt introduceret til arbejdet med attester i Lægeforeningen.

 

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i stillingen kan du kontakte juridisk konsulent Clara Boelskifte, tlf. 35 44 82 26 eller chefkonsulent Per Fraulund Sørensen, tlf. 35 44 82 09.

 

Tiltrædelse

1. januar 2019

 

Ansøgningsfrist

Mandag den 19. november 2018 kl. 12.

 

 

Lægeforeningen varetager lægestandens interesser og gør på medlemmernes vegne sin indflydelse gældende i spørgsmål af generel samfundsmæssig og sundhedspolitisk betydning. Lægeforeningen leverer herudover en bred vifte af serviceydelser til foreningens medlemmer. Vi lægger vægt på at ansætte dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, der ser en udfordring i at give foreningens medlemmer og lægelige ledelse den bedst mulige sekretariatsmæssige betjening.

 

Læs mere om Attestudvalget og Lægeforeningen på www.læger.dk.


Har du læst?
 

nr. 14/2016