Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Storkøbenhavn
24-09-2018

Lægepraksis i Gentofte og Gladsaxe Kommuner

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
24-09-2018
Udløber:
01-11-2018
Kviknummer:
LJA-65870734
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden søger alment praktiserende læger, som har lyst til at etablere eller udvide eksisterende praksis i Gentofte og Gladsaxe Kommuner. Der er to til tre ledige lægekapaciteter. Heraf en kapacitet i Gladsaxe og en til to kapaciteter, der kan placeres enten i Gentofte eller i Gladsaxe.

Kapaciteterne ønskes besat snarest muligt.

 

Derfor skal du vælge Gentofte eller Gladsaxe kommune

Gentofte Kommune er med sin beliggenhed tæt på København og Øresund et godt og centralt sted at bo, leve og arbejde. Kommunens 75.000 indbyggere nyder godt af en veldreven kommune, der har kvalitet, effektivitet og fornyelse for øje, når opgaverne løses, samt at kommunens borgere tilbydes den bedste kvalitet i service og ydelser.

 

Gladsaxe er en moderne og velfungerende bykommune med 68.000 indbyggere. Kommunen vil med målsætningen Levende by i vækst have flere arbejdspladser til kommunen ved at fastholde og tiltrække virksomheder og tiltrække flere borgere, der kan bidrage med ressourcer til fællesskabet og til det gode hverdagsliv. Gladsaxe Kommune går gerne i dialog med interesserede læger om egnede lokaler.

 

Som praktiserende læge vil du i begge kommuner få et tæt samarbejde med kommunen, som gennem mange år har haft et konstruktivt og udviklende samarbejde med kommunens praktiserende læger. I begge kommuner understøttes det gode samarbejde af et velfungerende kommunalt lægeligt udvalg. I begge kommuner er der også ansat alment praktiserende læger som kommunale praksiskonsulenter. Praksiskonsulenterne er med til at skabe sammenhæng imellem de kommunale sundheds- og behandlingstilbud og de praktiserende lægers behandlingstilbud.

 

Hvis du vil vide mere

Gentofte: Kontakt praksiskonsulent Niels Kaarsberg (mail: niels.kaarsberg@dadlnet.dk) eller lægelaugsformand i Gentofte læge Lis Andersen (mail: lis_andersen@pma.dk).

Gladsaxe: Kontakt praksiskonsulenterne Nanna Hartmann (mail: nannahartmann@dadlnet.dk) og Mette Ødum (mail: mettegraversen@hotmail.dk) eller lægelaugsformand i Gladsaxe læge Stina Molander (mail: stinamolander@yahoo.com).

 

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du står over for at skulle etablere praksis for første gang. Det er fx muligt at få hjælp i forhold til organisering af praksis, håndtering af den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. i den fælles regionalt-lægelige konsulentordning. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: post.hpl@dadlnet.dk).

 

Hvis du er interesseret i de ledige kapaciteter, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk).

 

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Gentofte eller Gladsaxe Kommune, så udfyld og send et ansøgningsskema. Du finder ansøgningsskemaet og kan læse mere om mulighederne for at etablere dig som praktiserende læge i en af de to kommuner på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning.

 

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at det ikke er en forudsætning for at søge om de ledige kapaciteter, at du/I allerede har egnede lokaler på hånden. Det er en forudsætning, at praksis etableres inden for ni måneder efter tildelingsdatoen.

 

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk

 

ANSØGNINGSFRIST den 1. november 2018 kl. 10.00

Udvalgte job
Lignende job
Reumatologisk Afdeling C Odense
Odense, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016