Sygehus Vendsyssel Frederikshavn

Sygehus Vendsyssel Frederikshavn,

Frederikshavn
09-04-2018

Læger på toppen

Kontakt

Sygehus Vendsyssel Frederikshavn

Barfredsvej 83
9900
Frederikshavn
Danmark
Tlf: 97 64 00 10
Praktisk information
Oprettet:
09-04-2018
Udløber:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-58879731
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en speciallæge i almen medicin med lyst til at udvikle samarbejde i grænsefladen primær og sekundær sektor. Du vil indgå i et samarbejde mellem almen praksis i Frederikshavn Kommune og Regionshospital Nordjylland. Læger på Toppen består af 23 praktiserende læger i Frederikshavn Kommune. Regionshospital Nordjylland og Læger på Toppen indgår i et nyt samarbejde med henblik på afprøvning af nye stillingstyper og opslår hermed en delestilling mellem praksis og hospital for en speciallæge i almen medicin til besættelse 1. juli 2018 eller efter aftale.

 

Arbejdet i almen praksis vil under ansættelsen foregå hos forskellige lægepraksis i Frederikshavn Kommune. Arbejdet i Regionshospitalet vil kunne være i hospitalets Klinik Medicin for eksempel med funktion i daghospital eller et medicinsk speciale. Du vil få tilknytning til et af områderne med mulighed for at komme i fokuserede ophold, hvis du ønsker yderligere kompetenceudvikling inden for et andet speciale i klinikken. Det vil også være muligt for dig at deltage i mindre forskningsprojekter.

 

Der er tale om en vagtfri stilling på fuld tid (37 timer pr. uge). Du ansættes efter overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre Læger som afdelingslæge.

 

Nærmere oplysninger kan fås hos praktiserende læge Peter Gaardbo Simonsen på telefon 20861544, praktiserende læge Lars Skovfoged på telefon 60227539 eller hos viceklinikchef Marianne Sønderkær på telefon 4116 5613.

 

Ansøgning vedlagt CV og autorisationer sendes via Region Nordjyllands jobportal senest mandag den 7. maj 2018.

Se nærmere herom og læs hele opslaget på www.rn.dk/job

 

Der forventes afholdt ansættelsessamtale i uge 20.


Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016