Region Midtjylland

Region Midtjylland,

Midtjylland
13-02-2019

Læger søges til ny klinik for almen medicin i Region Midtjylland

Kontakt

Region Midtjylland

Praktisk information
Oprettet:
13-02-2019
Udløber:
08-04-2019
Kviknummer:
LJA-70667861
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vægter I faglighed, innovation, nye former for patientforløb i almen praksis og fleksibilitet i arbejdet højt, så har vi attraktive stillinger i vores nyoprettede klinik til jer.

 

Klinik for almen medicin i Lemvig er nytænkning beliggende ved den naturskønne Limfjord i nyindrettede lokaler på byens hospital.

 

Klinikken drives af Hospitalsenheden Vest. I skal koncentrere jer om at møde, vejlede og behandle klinikkens godt 6.900 patienter. Administration, drift og vikarer til feriedækning - det ordner vi! I skal heller ikke i banken for at investere i en ny praksis, og er der brug for hjælp til at finde bolig i bykernen eller i fredelige omgivelser langs fjorden, så hjælper vi med at finde en løsning.

 

Udviklingen og etableringen af klinikken er med opstart 1.9. 2019 og vil kunne tilpasses forskellige ambitioner, ønsker og behov. Nu mangler vi bare at høre fra jer for at få de sidste ting på plads.

 

Teamfaglighed og muligheder

Fagligheden vil udbygges i nært samarbejde med lægekollegerne i klinikken, hospitalets akutklinik og øvrige funktioner i Lemvig, hospitalet i Gødstrup og samarbejdspartnere i kommunen. Som en del af dette samarbejde vil I også indgå som en del af lægevagten og på sigt vil klinikken blive uddannelsessted for kommende nye kolleger.

 

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår drøftes konkret. Der vil være mulighed for at dele ansættelsen mellem hospital og lægeklinik.

 

Kontakt:

Lyder stillingen interessant for jer så ring og hør nærmere. I kan kontakte ledende socialoverlæge Ulrik Steen på telefon nr. 2961 0872 eller lægefaglig direktør Jens Friis Bak på telefon nr. 4093 7985.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 8. april 2019

 

Læs mere jobbet og mulighederne på: www.vest.rm.dk/job/lemvig

 

Søg et job med hjerne og hjerte på www.midtjob.dk

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016