Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Københavns Kommune, Socialforvaltningen,

København
30-09-2019

Læger til Center for Rusmiddelbehandling Københavns Kommune

Kontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-09-2019
Udløber:
20-10-2019
Kviknummer:
LJA-76051004
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du interesseret i en vagtfri stilling med godt kollegaskab i et lægeteam? Er du samtidig interesseret i at få mulighed for at opnå erfaring med behandling af afhængighedstilstande og ledsagende sygdomme? Så kunne dette være stillingen for dig.

 

Center for Rusmiddelbehandling København varetager behandling af alle typer rusmiddelmisbrug fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling og familieorienteret rusmiddelbehandling. Vi har årligt ca. 4500 borgere i behandling fordelt på seks enheder rundt i byen.

 

Vi søger to læger til vores store behandlingsenhed på Vesterbro pr. 1. november 2019 eller snarest derefter.

 

Enheden tilbyder både sundhedsfaglig og socialfaglig misbrugsbehandling til patienter med opioidmisbrug og -afhængighed, familieorienteret rusmiddelbehandling og et lavintensivt lægeambulatorium.

 

Du kommer til at indgå i enhedens lokale lægeteam på fire læger og i Center for Rusmiddelbehandling Københavns store lægegruppe på 19 læger (16 Yngre Læger og tre overlæger), som bl.a. mødes hver anden uge til fælles lægekonference.

 

Stillingerne er vagtfri og som udgangspunkt 37 timer per uge med mulighed for nedsat tid og henvender sig primært til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri el. beslægtede specialer. Afhængig af kvalifikationer kan du blive ansat som afdelingslæge eller som 1. reservelæge.

 

Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften, er god til at kommunikere med socialt udsatte og sårbare borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige misbrugsbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan.

 

Jobfunktionen retter sig mod den medicinske rusmiddelbehandling som beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin og omfatter både iværksættelse og monitorering af substitutionsbehandling samt udredning og sikring af behandling af ledsagende sygdomme, f.eks. hepatitis og psykiske lidelser. Du vil få mange samarbejdsrelationer både internt i enheden i kraft af et tæt tværfagligt miljø med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger samt eksternt med f.eks. praktiserende læger, hospitaler og distriktspsykiatri.

 

Du får en grundig introduktion til området, løbende supervision af overlæge og adgang til en omfattende instrukssamling, ligesom der er mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

 

Mere information

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte overlæge Lene Caspersen på 2156 9202 eller konstitueret enhedsleder Jannie Grandt Thomsen på 2041 9629.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019

 

Sammen med din motiverede ansøgning beder vi dig uploade dit CV.

 

Ansættelsessamtaler finder sted den 24. oktober 2019.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016