Aalborg Universitetshospital

Aalborg Universitetshospital,

Aalborg
19-05-2017

Ledende overlæge, Ortopædkirurgi Hjørring, Klinik Hoved-Orto, Aalborg Universitetshospital

Kontakt

Aalborg Universitetshospital

Bispensgade 37
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2017
Udløber:
13-06-2017
Kviknummer:
LJA-46389454
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge

Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring

Klinik Hoved-Orto Aalborg Universitetshospital

Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring er en del af Klinik Hoved-Orto, Region Nordjylland og har status som universitetshospital (Aalborg Universitetshospital). Specialet har akutfunktion for et optageområde på ca. 200.000 borgere og består af et sengeafsnit, dagafsnit, ambulatorium, center for artroskopi, sårambulatorium og operationsafsnit. Specialet varetager elektive operationer inden for knæskader og idrætsskader, hånd, fod og ankel samt skulder og albue. Yngre læger fra specialet deltager i arbejdet i skadestuen.

Specialet råder over 20 senge. I 2016 blev der foretaget 1.842 udskrivninger ved det ortopædkirurgiske speciale i Hjørring.  Specialets øvrige aktivitet var 17.542 ambulante besøg og 3.729 operationer. Der er ansat 20 læger, fordelt på 1 ledende overlæge, 5 overlæger, 4 afdelingslæger og 10 læger under uddannelse, herunder også stud.med.

Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring er kendetegnet ved et åbent, ligefremt og samarbejdende ledelsesmiljø. Produktionsniveauet er markant højt, og der er traditionelt fokus på at levere. Der er en ikke ubetydelig faglig stolthed, og Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring er kendt både for sit høje behandlingsniveau, den effektive afvikling af operationer og - ikke mindst - at være et attraktivt uddannelsessted.

Som ledende overlæge for Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring får du en central rolle. Du er ansvarlig for at definere rammerne for visitation og patientforløb og bidrager med dit lægefaglige perspektiv til at tegne udviklingen af de kliniske funktioner, forskning og uddannelse i ortopædkirurgien. Endvidere får du - sammen med den øvrige specialeledelse - indflydelse på en lang række centrale beslutninger om den fortsatte udvikling, organisering og drift af specialet.

Du indgår i specialets ledelsesteam sammen med de afsnitsledende sygeplejersker for sengeafsnit og operationsgang samt den ledende lægesekretær. Den ledende overlæge har personaleledelsesansvar og økonomiansvar for personaleforbruget for specialets læger, og er ansvarlig for forbruget på øvrig drift inden for specialets samlede økonomi.

Som ledende overlæge tager du ansvar for den overordnede lægefaglige ledelse samt for den løbende faglige prioritering og planlægning af arbejdsopgaver og ressourcer, og sikrer koblingen til de ledende overlæger på de øvrige matrikler i Ortopædkirurgien samt til den overordnede klinikledelse.

Stillingen rummer herudover spændende opgaver i forhold til blandt andet rekruttering og fastholdelse af dygtige læger, transparent og struktureret vagtplanlægning, specialets uddannelse og undervisning af yngre læger og medicinstuderende, og kontinuerlig styrkelse af fagligheden samt klagesagshåndtering på såvel rådgivende som udførende niveau. Der er mulighed for at aftale evt. deltagelse i klinisk/forskningsmæssigt arbejde.

Den ledende overlæge forventes at have dansk autorisation som speciallæge i ortopædkirurgi, interesse for (og gerne efteruddannelse i) ledelse. Som person er den kommende ledende overlæge tydelig og struktureret, i besiddelse af et stort personligt drive, en troværdig formidler og en konstruktiv samarbejdspartner. Du kan motivere og fortsat sikre et hensigtsmæssigt samspil om opgaveløsningen på tværs af fagligheder, afsnit matrikler og hospitaler.

Læs mere om Ortopædkirurgisk Speciale, Hjørring, Klinik Hoved-Orto, jobbet som ledende overlæge og ansættelsesprocessen på http://kortlink.dk/qgk8

Interesserede kan kontakte Mercuri Urval, Thomas Gajhede på telefon 2084 1030, for en fortrolig drøftelse af muligheder og vilkår i stillingen. Klinik Hoved-Orto orienteres ikke om sådanne henvendelser uden forudgående aftale herom. Der kan endvidere i fortrolighed rettes henvendelse til klinikchef Frank Skriver Mikkelsen på telefon 3012 6509.

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via knappen "søg job" nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 13. juni 2017.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016