Region Nordjylland

Region Nordjylland,

Aalborg
20-12-2018

Ledende overlæge til Ældrepsykiatri , Psykiatrien i Region Nordjylland

Kontakt

Region Nordjylland

Niels Bohrs vej 30
9220
Aalborg Ø.
Danmark
Tlf: 97 64 80 00
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Udløber:
22-03-2019
Kviknummer:
LJA-68996740
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stillingen

Ældrepsykiatrien prioriteres i Region Nordjylland. Ældrepsykiatrien er en selvstændig organisatorisk enhed med eget ledelsesteam, en forsvarlig normering, en synlig indflydelse på den nationale udvikling på området og et attraktivt arbejdsmiljø.

Afdelingen er karakteriseret ved en ganske flad ledelsesstruktur, hvor man evner og foretrækker at tale om tingene. Fokus er på patienten, og patientens tarv vægter meget højt i både store og små spørgsmål. Faglige argumenter og et stærkt engagement betyder oftest mere end hierarkier, hvad enten det er mellem fagligheder eller ledelseslag. Dette giver fleksibilitet, en konstruktiv tilgang, stolthed og trivsel.

Som ledende overlæge i Ældrepsykiatrien får du en central rolle for den psykiatriske behandling af ældre borgere og bidrager med dit lægefaglige perspektiv til at tegne udviklingen af de kliniske funktioner.

Du vil få det overordnede faglige ledelsesansvar for Ældrepsykiatrien samt personaleledelsesansvar for afdelingens læger. I denne egenskab tager du ansvar for de overordnede lægefaglige beslutninger samt for den løbende, faglige prioritering af arbejdsopgaver og ressourcer og sikrer koblingen til den overordnede besluttede linje.

Desuden forventes det, at du som ledende overlæge sætter ledelsesmæssigt fokus på at balancere lokale, individuelle hensyn med psykiatriens og ældrepsykiatriens fælles mål, samt sikrer et fortsat godt samarbejde på tværs af enhederne i Klinik Psykiatri Nord.

Stillingen rummer herudover spændende opgaver i forhold til at etablere et godt og fagligt udviklende samarbejde med den nye fælles udrednings- og behandlingsenhed for demens i Region Nordjylland.

Det forventes, at du som ledende overlæge - ved siden af ledelsesopgaverne - i nærmere aftalt omfang indgår i det kliniske arbejde. Der vil være mulighed for forskning, men det er ikke et krav.

Profil

Den ledende overlæge forventes at have dansk autorisation som speciallæge i psykiatri - eller anden betydelig klinisk erfaring på området - og en baggrund inden for (alternativt en stor interesse for) ældrepsykiatrien. Den ideelle kandidat er en kompetent - men ikke nødvendigvis erfaren - leder, der evner at sætte retning og holde fokus i en hverdag, hvor mange krav skal forenes.

Som person er den kommende ledende overlæge empatisk og imødekommende, samt en troværdig og konstruktiv samarbejdspartner, der formår at være vedholdende og tydelig i at prioritere indsatser og mål, og som besidder et smittende personligt drive.

Klinik Psykiatri Nord er generelt indstillet på at yde gode ansættelsesvilkår, ligesom man tilbyder relevant efteruddannelse i ledelse.

Yderligere oplysninger

Interesserede kan kontakte Mercuri Urval, Thomas Gajhede på telefon 2084 1030 eller Line Møgelvang Villadsen på telefon 4167 8243, for en fortrolig drøftelse af muligheder og vilkår i stillingen. Klinik Psykiatri Nord orienteres ikke om sådanne henvendelser uden forudgående aftale herom. Der kan endvidere i fortrolighed rettes henvendelse til klinikchef Susanne Jensen på telefon 2272 6905.

Læs mere om Psykiatrien i Region Nordjylland, Klinik Psykiatri Nord, jobbet som ledende overlæge og ansættelsesprocessen i det uddybende notat på www.mercuriurval.dk.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk. Ansøgningsfristen udløber den 22. marts 2019.

Referencenummer: DK-05796.

Om virksomheden

Klinik Psykiatri Nord - placeret i naturskønt område i Brønderslev - nyder godt af alle fordelene ved at være en organisation præget af et samarbejde, der bygger på personlige relationer og godt kendskab til hinanden. Her er stor rummelighed, en demokratisk kultur, høj grad af inddragelse og åbenhed, god mulighed for at øve stor faglig indflydelse samt for at tænke i kreative og lokale løsninger. Psykiatrien i Klinik Psykiatri Nord sætter patienten i centrum. Det vægtes højt, at patienter og pårørende møder ægte interesse, medbestemmelse, indlevelse og omsorg i tillæg til en klinisk korrekt behandling og pleje.

Udvalgte job
Lignende job
Reumatologisk Afdeling C Odense
Odense, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016