Region Midtjylland - Psykiatri og Social

Region Midtjylland - Psykiatri og Social,

Aarhus
17-09-2019

Ledende overlæge til AUH, Afdeling for Psykoser

Kontakt

Region Midtjylland - Psykiatri og Social

Palle Juul-Jensens Boulevard 175
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
06-10-2019
Kviknummer:
LJA-75702286
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du en målsætning om at stå i spidsen for en velrenommeret psykiatrisk afdeling? Ser du dig selv som en del af en stærk og synlig ledelse? Og vil du bidrage aktivt til at udvikle et sundhedsvæsen på patienternes præmisser?

 

Så er det dig, vi søger som ny ledende overlæge til Afdeling for Psykoser på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien.

 

Dine primære opgaver bliver:

 

  • at sikre en ambitiøs udvikling for faget og afdelingen

  • at være afdelingens øverste faglige garant for udrednings- og behandlingskvaliteten

  • at stimulere en sund kultur, hvor alle løfter i flok og arbejder for fællesskabet

  • at kunne rekruttere og fastholde et højt specialiseret personale

  • at mestre balancen mellem stabil drift og udvikling 

 

 

Afdeling for Psykoser er for knapt et år siden flyttet ind i helt nye bygninger i Skejby, hvor vi sammen med tre andre afdelinger udgør Aarhus Universitetshospital Psykiatrien.

 

Afdelingen er kendetegnet ved en høj faglig kvalitet og en kultur, hvor man løfter i flok og løser selv svære opgaver og problemstillinger. Samtidig er det en arbejdsplads, hvor der også er plads til et godt grin en gang i mellem. Vi er inde i en rigtig god udvikling med fokus på samarbejde og udvikling af medarbejdere og ledere. Vi forventer, at du vil understøtte og bidrage positivt til dette.

 

Uddannelse af alle faggrupper er højt prioriteret i afdelingen. Vi har stor søgning af særligt yngre læger hvorfor vi forventer, at du vil gå i front for fortsat at sikre et godt uddannelses- og arbejdsmiljø.

 

Afdelingen består af en forskningsenhed, tre almenpsykiatriske sengeafsnit, et sengeafsnit til særlige pladser og to ambulante klinikker, hvoraf den ene kører F-ACT-team. Afdelingen har cirka 350 medarbejdere og et årligt driftsbudget på cirka 175 mio. kroner.

 

Du får medansvar for, at afdelingen fortsat leverer gode og sammenhængende patientforløb og at der foregår en løbende involvering af patienter og pårørende. Samtidig skal du være med til at bygge bro mellem forskning og fremtidig behandling. Endelig vil der være opgaver, der knytter sig til samarbejde med kommune og almen praksis om det, som vi kalder den nære psykiatri.

 

Vi forventer, at du er speciallæge i psykiatri med ledelseserfaring og gerne en formel lederuddannelse. Endvidere lægger vi vægt på, at du har forskningserfaring. Du bedes i ansøgningen forholde dig til, og så vidt muligt dokumentere, dine kompetencer inden for hvert af de syv lægefaglige kompetenceområder.

 

Derudover forventer vi, at du:

 

  • er ambitiøs, målrettet og struktureret, men også kreativ og dristig i opgaveløsninger

  • er god til at netværke og danne relationer.

  • er en god og stærk formidler, der kan få folk til at se det store 'hvorfor' og siden 'hvordan', 'hvorledes' og 'hvornår'.

  • er god til at lytte og søge informationer inden beslutninger træffes.

  • sætter patienter og organisationen først

 

 

Din nærmeste samarbejdspartner bliver oversygeplejersken, der sammen med dig udgør afdelingsledelsen. Andre nære samarbejdspartere bliver ledergruppen i afdelingen samt overlægerne og de øvrige afdelingsledere i psykiatrien i Region Midtjylland.

 

Ledelsesmæssigt kommer du til at referere til psykiatri- og socialledelsen. Din daglige arbejdsplads bliver i Skejby, og du kommer til at deltage i møder og aktiviteter over hele regionen.

 

Stillings- og funktionsbeskrivelse for ledende overlæge ved Afdeling for Psykoser, AUH Psykiatrien

 

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. april 2020.

 

Praktiske oplysninger

Du søger jobbet ved at klikke på Send ansøgning.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 6. oktober 2019.

 

Første samtale afholdes den 29. oktober 2019, og anden samtale den 12. november 2019. Ansøgere, der bliver udvalgt til den anden samtale, vil blive bedt om at deltage i testforløb ved Mercuri Urval.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Tina Ebler på tlf. 27 85 44 84 eller lægefaglig direktør Phuong le Reisinia på tlf. 20 16 36 72.

 

Du kan desuden finde informationer om Afdeling for Psykoser på hjemmesiden https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/auhpsykiatrien/afdeling-for-psykoser/

 

Afdeling for Psykoser er en del af Psykiatri og Social i Region Midtjylland, der varetager behandlingspsykiatrien og driver en række specialiserede sociale tilbud.

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016