Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen,

Nuuk
04-10-2017

Ledende overlæge til Medicinsk område, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk (genopslag)

Kontakt

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Praktisk information
Oprettet:
04-10-2017
Udløber:
26-10-2017
Kviknummer:
LJA-49891772
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Intern medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vores nuværende Ledende Overlæge snart går på pension, søger vi derfor en ny ledende overlæge til medicinsk område pr. 1. november 2017.

 

Vi søger en kollega som har mod på de helt store opgaver og samtidig besidder kompetencerne til at kunne bidrage med at sikre kvaliteten for både de ansatte og patienterne.

 

Landshospitalet i Grønland, Dronning Ingrids hospital, omfatter fire kliniske områder, medicinsk, kirurgisk, psykiatrisk og et akut område. Hvert område ledes af en ledende overlæge og en oversygeplejerske, som begge referer til sundhedsledelsen. Udover de kliniske områder, er der driftsområdet og IT-området.                                            

 

Den ledende overlæge varetager sammen med den ledende sygeplejerske, den overordnede ledelse og samordning af områdets sundhedsfaglige opgaver. Det inkluderer alle aspekter af patientbehandling, mål, standarder og dokumentation, ligesom den ledende overlæge vil sammen med den ledende sygeplejerske også have det samlede økonomiske ansvar i sit område.

 

Som ledende overlæge, vil du få et tæt samarbejde med de andre områdeledelser, og med landets øvrige regionsledelser, som vil fungere som faglige og ledelsesmæssige sparringspartnere, samtidig med at Dronning Ingrids Hospitals overlæger og ledende overlæger har en rådgivende funktion for alle regionshospitaler og modtager patienter som er henvist derfra til speciale udredning eller behandling. Henvisninger til Rigshospitalet eller andre hospitaler i udlandet sker via de ledende overlæger.

 

Medicinsk område omfatter i dag også Røntgenafdeling, Laboratoriet og et Terapiafsnit med ergo/fys.

 

Medicinsk afsnit indbefatter, udover ambulatoriet, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 38 pladser inklusiv et integreret børneafsnit med otte sengepladser.

 

Vi forventer at du:

  • Er en visionær og resultatorienteret leder med gennemslagskraft, evner konfliktløsning, og at du med professionalisme kan bidrage til forandring, drift og udvikling.

  • Har et solidt kendskab til, og ledelseserfaring fra lignende stillinger fra et givent sundhedsvæsen.

  • Er Speciallæge i Intern Medicin med interesse for uddannelse og videreuddannelse af yngre kollegaer.

  • Kan tænke og arbejde strategisk, dynamisk og procesorienteret.

  • Er fortrolig med økonomi og budgetplanlægning.

  • Har erfaring med  arbejde og/eller udvikling af elektroniske patientjournaler, gerne Cosmic, og erfaring eller interesse for telemedicin, som vi begynder og bruge tiltagende for at give patienterne i regionerne en hurtigere tilgang til specialist vurdering- og behandling.

  • Og har kompetencerne til at navigere i et spændingsfelt mellem politik og faglighed.

 

Sidst men ikke mindst

Leder vi efter en person, som virkelig brænder for at gøre en forskel og tør blive en del af et anderledes og udfordrende Sundhedsvæsen. Vi tilstræber en flad organisationsstruktur, og vi er som ledelsesgrupper synlige og nærværende i hele organisationen.

      

Du kan læse mere om ansættelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.dk, Du kan også læse mere om Sundhedsstrategien og sundhedsvæsenets tilbud til borgerne på www.peqqik.gl

 

Nuuk

Nuuk er en moderne og voksende by, hvor solen ofte skinner. Der er både mange natur- og kulturoplevelser, skoler, universitet og andre uddannelsesmuligheder, idræts, ski- og fitnesscentre og en svømmehal.

 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved fastansættelse ydes fri tiltrædelsesrejse og bohaveflytning for den ansatte og dennes ægtefælle eller dermed ligestillede samt hjemmeboende børn under 18 år, mængden af arbejdsgiverbetalt flytning afhænger af familiestørrelsen. Fra bopælen til Grønland, og efter to års ansættelse fri fratrædelsesrejse og bohaveflytning retur.

 

Læs mere om de praktiske informationer her.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst for læger. Find din overenskomst her.

 

Ansøgningsfrist: 26. oktober 2017

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes herigennem.

 

YDERLIGERE INFORMATION

om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Cheflæge Assia Brandrup-Lukanow ABRL@PEQQIK.GL

 

Oplysninger om løn og ansættelsesforhold fås ved henvendelse til kontorchef Lise Egede e-mail: LGD@PEQQIK.GL

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.


Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016