Justitsministeriet - Civilstyrelsen

Justitsministeriet - Civilstyrelsen,

Viborg
06-10-2017

Ledig stilling som lægelig sekretær i Retslægerådet

Kontakt

Justitsministeriet - Civilstyrelsen

Toldboden 2
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2017
Udløber:
27-10-2017
Kviknummer:
LJA-49950878
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som lægelig sekretær i Retslægerådet er ledig til besættelse med virkning fra den 1. januar 2018. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år med mulighed for forlængelse én gang.

Arbejdet består hovedsageligt i at foretage en indledende lægefaglig gennemgang af Retslægerådets sager, herunder at udarbejde et lægeligt resumé af sagen til brug for rådets egentlige sagsbehandling.

Arbejdstiden er p.t. fastsat til 15 timer ugentligt, og ansættelsen sker uden fast tjenestested, idet den pågældende dog under særlige omstændigheder og efter nærmere aftale skal give møde i Retslægerådets sekretariat, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Eva Aaen på telefon 72688344.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst for læger i staten indgået mellem Finansministeriet og Foreningen af Yngre Læger. Der er til stillingen knyttet et årligt kvalifikationstillæg på 102.472 kr. i aktuelt niveau. Tillægget nedsættes forholdsmæssigt i forhold til den fastsatte arbejdstid.

Stillingen søges elektronisk på http://www.justitsministeriet.dk/karriere, og ansøgning med relevante bilag skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 27. oktober 2017.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Retslægerådet er et selvstændigt uafhængigt råd, der administrativt hører under Justitsministeriet. Retslægerådets opgave er at afgive lægevidenskabelige og farmaceutiske skøn til offentlige myndigheder i sager om enkeltpersoners retsforhold. Rådet består af indtil 12 læger, pt. 11, og et antal fast beskikkede sagkyndige, og det arbejder i to afdelinger, hvoraf den ene behandler retspsykiatriske spørgsmål og den anden alle øvrige retsmedicinske spørgsmål. Retslægerådets sekretariat er organisatorisk en del af Civilstyrelsen, der er beliggende i Viborg.

 Læs mere om Retslægerådets virksomhed på www.justitsministeriet.dk eller www.retslaegeraadet.dk.

Lignende job
Praksis
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016