Gem annonce
Justitsministeriet

Justitsministeriet,

København
13-03-2017

Ledige hverv som medlemmer af Retslægerådet

Kontakt

Justitsministeriet

Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Tlf: 72 26 84 00
Praktisk information
Oprettet:
13-03-2017
Udløber:
03-04-2017
Kviknummer:
LJA-43710230
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

To hverv som medlem af Retslægerådet med særlig indsigt i psykiatri er ledige til besættelse med virkning fra den 1. juli 2017.

 

Et hverv som medlem af Retslægerådet med særlig indsigt i retsmedicin er ledig til besættelse med virkning fra den 1. september 2017.

 

Se de fulde opslag på www.justitsministeriet.dk/karriere

 

Ansøgning om beskikkelse skal ske elektronisk på www.justitsministeriet.dk/karriere, og ansøgningen, der stiles til Dronningen, skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 3. april 2017.

 

Retslægerådet er et selvstændigt uafhængigt råd, der administrativt hører under Justitsministeriet. Retslægerådets opgave er at afgive lægevidenskabelige og farmaceutiske skøn til offentlige myndigheder i sager om enkeltpersoners retsforhold. Rådet består af indtil 12 læger, pt. 11, og et antal fast beskikkede sagkyndige, og det arbejder i to afdelinger, hvoraf den ene behandler retspsykiatriske spørgsmål og den anden alle øvrige retsmedicinske spørgsmål. Retslægerådets sekretariat er organisatorisk en del af Civilstyrelsen, der pr. 1. juni 2017 er beliggende i Viborg.

 

Læs mere om Retslægerådets virksomhed på www.justitsministeriet.dk eller www.retslaegeraadet.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Svedklinikken Hidros Denmark ApS
Lignende job
Helse Nord - Universitetssykehuset
Sykehuset i Vestfold HF (SiV HF)
Tønsberg
Har du læst?
 

nr. 14/2016