Justitsministeriet

Justitsministeriet,

København
19-04-2017

Ledigt hverv (psykiatri) som medlem af Retslægerådet - genopslag

Kontakt

Justitsministeriet

Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Tlf: 72 26 84 00
Praktisk information
Oprettet:
19-04-2017
Udløber:
02-05-2017
Kviknummer:
LJA-45423318
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et hverv som medlem af Retslægerådet med særlig indsigt i psykiatri er ledig til besættelse med virkning fra den 1. juli 2017.

Hvervet ønskes besat med en speciallæge, der har en bred psykiatrisk uddannelse og erfaring samt videnskabelig baggrund, og som til daglig er beskæftiget med faget ved en psykiatrisk afdeling.

Beskikkelsen sker for 6 år med mulighed for genbeskikkelse.

Ved beskikkelse som medlem af Retslægerådet må påregnes en ugentlig arbejdstid på op til 14 timer, og honoraret er 262.071 kr. årligt (pr. 1. april 2017). De indkomne ansøgninger vil blive vurderet af et bedømmelsesudvalg bestående af medlemmer af Retslægerådet og en repræsentant fra De Sundhedsvidenskabelige Fakulteter i Danmark. Der vil blive lagt vægt på videnskabelige kvalifikationer.

Nærmere oplysninger om hvervet kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Rasmus Kamp Kongsted, Retslægerådets sekretariat, på telefon 7268 9361, eller via e-mail retslaegeraadet@retslaegeraadet.dk.

Stillingen søges elektronisk via linket søg stillingen nederst på siden.

Ansøgningen, der stiles til Dronningen, skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 2. maj 2017. 

Justitsministeriet opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge.

Retslægerådet er et selvstændigt uafhængigt råd, der administrativt hører under Justitsministeriet. Retslægerådets opgave er at afgive lægevidenskabelige og farmaceutiske skøn til offentlige myndigheder i sager om enkeltpersoners retsforhold. Rådet består af indtil 12 læger, pt. 11, og et antal fast beskikkede sagkyndige, og det arbejder i to afdelinger, hvoraf den ene behandler retspsykiatriske spørgsmål og den anden alle øvrige retsmedicinske spørgsmål. Retslægerådets sekretariat er organisatorisk en del af Civilstyrelsen, der pr. 1. juni 2017 er beliggende i Viborg.

Læs mere om Retslægerådets virksomhed på www.justitsministeriet.dk eller www.retslaegeraadet.dk.   

Lignende job
Region Sjælland - Steno Diabetes Center Sjælland
Region Hovedstadens Psykiatri
København, Sto...
Har du læst?
 

nr. 14/2016