Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Slagelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Slagelse,

Slagelse
23-09-2019

Mod på en anderledes hverdag? Bliv sessionslæge ved Forsvarets dag!

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Slagelse

Antvorskov Kaserne
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-09-2019
Udløber:
23-10-2019
Kviknummer:
LJA-75857408
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sessionslæge til Rekrutteringscenter Slagelse

Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.

Om os

Vi er en lille enhed på Antvorskov Kaserne i Slagelse, der er en del af Værnepligts- og Rekrutteringsafdelingen under Forsvarsministeriets Personalestyrelse. I Slagelse sessionsbehandler vi ca. 6.000 unge mennesker om året. Vi træffer afgørelse, om en person er egnet eller uegnet til værnepligtstjeneste i henhold til retningslinjer givet i lovgivningen. Derudover kommunikerer vi om Forsvarets uddannelser på uddannelsesmesser og relevante uddannelsesinstitutioner. Vi er et lille team på otte medarbejdere bestående af læger, civile og uniformerede. Vi er meget afhængige af hinanden, og udviser stor gensidig respekt.

Såfremt du ønsker at læse mere om Forsvarets Dag og værnepligt kan du besøge hjemmesiden: www.værnepligt.dk og evt. suppleret med www.forpers.dk.

Om stillingen

Dine primære ansvarsområder ligger inden for sessionsbehandling af mulige kommende værnepligtige, herunder:

  • Lægefaglig ansvarlig for helbredsundersøgelser og sagsbehandling af sessionssøgende.

  • Sagsbehandling og opfølgning for værnepligtige til fornyet revurdering af egnethed.

  • Indgå i et team med de øvrige faste sessionslæger, hvor fokus er kvalitet, opfølgning og udvikling.

 

Vi tilbyder samarbejde med forskellige faggrupper i teamet, hvis kompetencer fungerer som et godt supplement til hinandens ekspertise. Du kommer til at møde mange unge mennesker med forskellige helbredsudfordringer, der giver dig en unik chance for faglig stimulation.

Stillingen er på 32 timer om ugen. Det er dog muligt at aftale et andet timeantal. Har du eventuelt et ønske om et andet timeantal, må du meget gerne oplyse os om dette i din ansøgning.

Der er tale om stabile, men også fleksible arbejdstider, uden vagter.

Stillingen ønskes besat den 1. december 2019 eller snarest muligt derefter.

Om dig

Du har autorisation til selvstændig lægegerning, og du er enten speciallæge i almen medicin eller har en tilsvarende uddannelse godkendt af Sundhedsstyrelsen. Ved ansættelsen lægger vi vægt på en vurdering af dine samlede lægefaglige kompetencer, herunder din brede kliniske erfaring.

Du er fleksibel i din tilgang til at få kommende arbejdsopgaver til at passe sammen med din eventuelle nuværende beskæftigelse eller pensionisttilværelse. Du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i tilspidsede situationer, og du udviser en høj grad af professionalisme i din selvstændige opgaveløsning og i samarbejdet med dine kolleger. Du har også lyst til, at sætte dig ind i en ny arbejdsproces. Vi arbejder i læge IT systemet NOVAX.

Ansættelsesvilkår

Er du speciallæge i almen medicin finder ansættelsen sted i henhold til Overenskomst for speciallæger i staten med tilhørende protokollat mellem Finansministeriet og Foreningen af Speciallæger. Modtager du offentlig pension, sker ansættelsen på individuel kontrakt.

Basislønnen for en fuldtidsstilling udgør årligt 619.031,84 kr. Ved ansættelse på deltid modtager du løn i forhold til den nedsatte arbejdstid. Der er mulighed for at forhandle tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Der er til stillingen et arbejdsgiverfinansieret pensionsbidrag på 17,9%.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sessionslæge Abir Al-kalemji på telefon 7281 9324, eller centerleder Morten Erik Runberg på telefon 7281 9321.

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2019 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44.

For at komme i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal uploades som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS)

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.


Udvalgte job
Sanos Clinic Syddanmark
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Forsvarets Sanitetskommando, Flyvestation Skrydstrup
Lignende job
Region Sjælland Fejø
Lolland & Falster
Har du læst?
 

nr. 14/2016