Aleris-Hamlet

Aleris-Hamlet,

Ringsted
09-08-2017

Nytænkende anæstesilæge

Kontakt

Aleris-Hamlet

Haslevvej 13,
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
22-08-2017
Kviknummer:
LJA-48392492
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Anæstesiologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hos Aleris er vi meget engagerede i det samfund, vi lever i, og vi vil gerne være med til at give mennesker et bedre, tryggere  og sundere liv. De forandringer, som vores branche gennemgår, giver os mulighed for at genoverveje tingene og tænke nyt. Det kan vi lide, og det er noget, som vi mener kendetegner os. Vi sætter stor pris på korte beslutningsveje og fleksibilitet samt muligheden for at få indflydelse og tænke i nye baner. Gælder det også dig?

 

Aleris-Hamlet Ringsted

Vi søger en erfaren speciallæge i anæstesiologi med ansvar for operationsafsnittet til landets største privathospital, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen. Vores patientkategorier er offentlige patienter fra Regionerne samt forsikrings- og private patienter indenfor mere end 40 forskellige specialer.

Aleris-Hamlet er en spændende arbejdsplads i vækst, hvor fagligt kompetente medarbejdere er opmærksomme på at gøre deres bedste og altid har patienten i fokus.

 

Om arbejdet og dine udviklingsmuligheder

Vi tillbyder en spændende arbejdsplads, hvor vi altid gør vores bedste og hele tiden arbejder på at blive bedre. Det er en travl og innovativ arbejdsplads, der er i konstant udvikling og hurtigt tilpasser sig nye krav og forventninger. Du har mulighed for at påvirkeudviklingen gennem fagligt engagement og nytænkning.

Du varetager det faglige ansvar for behandlingen af hospitalets patienter og refererer direkte til hospitalschefen.

 

Vi søger

Du brænder for at være medansvarlig for effektive patientforløb til en høj patientoplevet kvalitet. Du er som person engageret, loyal, positiv og arbejder for virksomhedens bedste.

Du arbejder struktureret, er fleksibel og tager medansvar for hele patientrejsen på tværs af faggrænser og afdelinger. Du er positiv og prioriterer  patienternes / kundernes og virksomhedens behov højt

Gennem dit engagement, din professionelle opførsel og dine kommunikationsevner skaber du gode relationer til kunder og medarbejdere. Vi lægger vægt på dig som person. Hvis du kan genkende dig selv i vores beskrivelse og vores måde at arbejde på, venter der dig en spændende mulighed, hvor vi vil sætte pris på din varme, energi og lyst til at påvirke arbejdet og tænke i nye baner.

 

Baggrund

Du er uddannet speciallæge i anæstesiologi. Erfaring med smertebehandling af kroniske non- maligne smertepatienter er en fordel, men ingen betingelse.

 

Øvrigt

  • Fast stilling men tilknytning som konsulent kan også være en mulighed

  • Lukket alle helligdage

  • Tiltrædelse: Ifølge aftale

  • Individuel lønfastsættelse

 

Yderligere information

Vi håber, at du synes, det lyder spændende, og at du er nysgerrig efter at få mere at vide om os.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte hospitalschef Jens Jacobsen på mobil 4063 0914.

 

Ansøgning

Send kortfattet ansøgning samt CV på e-mail til hospitalschef Jens Jacobsen på mail: jens.jacobsen@aleris-hamlet.dk.

 

Ansøgningsfrist

Sidste ansøgningsfrist er den 22. august 2017, men eftersom vi løbende udvælger ansøgere, anbefales det at ansøge med det samme.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Aleris er en privat behandlings- og omsorgsvirksomhed, som tilbyder ydelser inden for behandling, ældreomsorg og psykisk omsorg i Sverige, Norge og Danmark. Aleris ejes af Investor, har omkring 11.000 medarbejdere fordelt på mere end 450 lokationer og omsætter for næsten 8,5 milliarder svenske kroner.

Aleris er en af Nordens førende private sundhedsvirksomheder. I Danmark, hvor virksomheden omsætter for ca. 800 mio. kr. har man aktiviteter inden for privathospitaler, plejehjem, handicap og omsorg, som håndteres af ca. 1.500 medarbejdere

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016